Šport > Nogomet
182 ogledov

Salah miri navijače Liverpoola

mohamed salah Epa
Napadalec se je v pretekli sezoni uveljavil kot eden najboljših nogometašev na svetu.

Egiptovski nogometni zvezdnik Mohamed Salah po blesteči sezoni v dresu angleškega velikana Liverpoola že razmišlja o svoji prihodnosti.

"To je šele začetek," je sporočil navijačem Liverpoola in jim dal vedeti, da je v rdečem dresu zelo srečen. Za Salaha je v zadnjih tednih zanimanje pokazal španski Real Madrid.

Salah je v tej sezoni v vseh tekmovanjih za Liverpool dosegel 43 golov. Njegove dobre igre so opazili vsi evropski nogometni velikani, največ zanimanja je pokazal Real Madrid, s katerim se bo Liverpool konec meseca pomeril v finalu lige prvakov.

Toda 25-letnika kot kaže odhod iz Liverpoola ne zanima. "Tu sem zelo srečen, vse je super. Imam ambicije za prihodnost z Liverpoolom. Za nami je izjemna sezona, smo v finalu Lige prvakov in vsi smo navdušeni. To je šele začetek. Prvo leto sem v Liverpoolu. Enako velja tudi za nekatere druge nogometaše. Šele začenjamo s svojo potjo," pravi Salah.

Še pred finalom Lige prvakov si bo Liverpool skušal zagotoviti mesto v najelitnejšem klubskem tekmovanju za naslednjo sezono. Za to v nedeljo proti Brightonu potrebuje točko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice