Šport > Nogomet
6352 ogledov

Salah odgovoril Ramosu: "Tega nisem rekel!"

ramos salah Epa
Zvezdnik Liverpoola se je odzval na navedbe branilca Sergia Ramosa.

Kapetan madridskega Reala Sergio Ramos še naprej odločno zavrača krivdo za poškodbo, ki jo je v finalu lige prvakov staknil prvi zvezdnik angleške Premier League Mohamed Salah. Napadalec Liverpoola je po manj kot pol ure v solzah zapustil igrišče zaradi padca, v katerem je utrpel poškodbo rame.

loris karius Po spornem finalu Šport Ramos dobil zaveznika proti obtožbam, označen pa tudi za idiota

Španski branilec je bila tarča ostrih očitkov, da je Salaha poškodoval namerno, čeprav se je kasneje izkazalo, da je bil Egipčan tisti, ki je prvi zgrabil njegovo roko. "Zadeva s Salahom je bila deležna zares ogromno pozornosti. Nisem želel govoriti o tem, ker se je vse preveč napihnilo," je pojasnil Ramos in dodal: "S Salahom sva bila v stiku prek sporočil. Z njim je vse v redu. Če bi dobil injekcijo, bi lahko igral v drugem polčasu. Sam sem tako storil že nekajkrat. A ko Ramos stori prekršek, se to še posebej izpostavi."

Nekaj dni kasneje se je na besede španskega branilca odzval Salah. "Vedno je lepo, kadar te nekdo, ki te je spravil v jok, na koncu tudi nasmeji. Morda bi mi lahko še povedal, ali bom lahko zaigral na svetovnem prvenstvu," je povedal Egipčan in dodal: "To je smešno. Res mi je poslal sporočilo, vendar nikoli nisem rekel, da je vse v redu."

mohamed salah Klic Barcelone Šport Salahov agent odgovoril medijem

Razkril je še, da je bila poškodba na zelenici v Kijevu najtežji trenutek v njegovi karieri. "Ko sem padel po tleh, sem občutil mešanico bolečine in skrbi, obenem pa jezo in razočaranje, ker nisem mogel nadaljevati. Nato sem pomislil, da bi lahko ostal brez svetovnega prvenstva, kar je bila zares grozljiva misel," je pojasnil 25-letnik.

sergio ramos mohamed salah Ramos vs. Salah Šport Novi posnetki razkrivajo drugačno sliko sergio ramos loris karius Incident Šport Uefa odločila glede Ramosa
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.