Šport > Nogomet
323 ogledov

Škarjice zvezdnika pri 35 letih

Carlos Tevez Profimedia
Nekdanji član Juventusa, Manchester Uniteda in Manchester Cityja še naprej zabija čudovite zadetke.

Carlos Tevez se je po dolgoletnem igranju v Evropi in neuspešni avanturi na Kitajskem, kjer je bil eden najboljše plačanih nogometašev na svetu, leta 2018 vrnil v domovino in znova oblekel dres svojega prvega članskega kluba Boce Juniors. Februarja bo dopolnil 36 let, na zadnji ligaški tekmi pa je nekdanji argentinski reprezentančni napadalec še enkrat pokazal svoje mojstrstvo.

River Plate, Boca Juniors Derbi vseh derbijev Šport Za varnost skrbelo 1.700 policistov, ena oseba umrla

Boca se je pomerila z Arsenalom in na koncu prepričljivo slavila s 5:1, mrežo mestnih tekmecev iz Buenos Airesa, Arsenal prihaja iz predela Sarandi (Arsenal de Sarandi) pa je načel prav Tevez. In to na izjemen način! Popularni Carlitos je s škarjicami zadel v 16. minuti tekme. Igro je zapustil v 68. minuti, ko je Boca vodila s 3:0.

Po 12. odigranih kolih je Boca sicer uvrščena na drugo mesto, zaostaja le za velikim rivalom River Platejem. Največja argentinska kluba sta oba zbrala po 24 točk, enako jih ima tudi tretji Argentinos Juniors. Prvi klub Diega Maradone, ta je kasneje v dveh obdobjih branil tudi barve Boce, ima sicer odigrano tekmo manj.

River Plate Bernabeu Foto Šport Obračun stoletja dokončno odločen v 122. minuti Boca Juniors, River Plate Največje rivalstvo Šport "Slovencu je težko razložiti, za kaj gre"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice