Šport > Nogomet
430 ogledov

Slovenski as se po poškodbi vrača v reprezentanco, težave Bezjaka

Matjaž Kek Profimedia
Kek v reprezentanco vpoklical tudi Črnigoja.

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na reprezentančni seznam za kvalifikacijski tekmi s Severno Makedonijo in Avstrijo uvrstil tudi Domna Črnigoja, je na svoji spletni strani objavila Nogometna zveza Slovenije.

Vezist Lugana je uspešno saniral poškodbo, tako da se je vrnil v tekmovalni pogon že pretekli konec tedna v najmočnejšem švicarskem prvenstvu.

Matjaž Kek Odziv selektorja Šport Matjaž Kek pokomentiral Hotićevo željo po menjavi reprezentance

Strokovnemu vodstvu slovenske reprezentance povzroča nekaj več skrbi zdravstveno stanje Romana Bezjaka, ki je že v Sloveniji in trenira po individualnem programu pod vodstvom Luke Brkljaće.

Roman Bezjak Slovenija Škotska kvalifikacije za SP | Avtor: epa epa

Slovenci se bodo s Severno Makedonijo pomerili 10. oktobra v Skopju, z Avstrijo pa 13. oktobra v Stožicah. Da bosta tekmi zelo pomembni, dokazuje že stanje na lestvici skupine G, kjer po šestih tekmah vodi Poljska s 13 točkami, Slovenija je druga z 11, sledijo pa Avstrija z 10, Severna Makedonija in Izrael z osmimi ter Latvija, ki je še brez točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice