Šport > Nogomet
506 ogledov

Kako do težko pričakovanih vstopnic za tekmo z Avstrijo?

slovenska nogometna reprezentanca Stožice navijači Profimedia
Vstopnice za tekmo z Avstrijo so od danes naprej že naprodaj.

Slovenska nogometna reprezentanca bo v začetku oktobra nadaljevala kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Slovenci bodo najprej gostovali v Skopju, 13. oktobra pa jih čaka še domači obračun z Avstrijo. Iz Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporočili, da so vstopnice za tekmo v Stožicah že v prodaji.

Prva faza prodaje vstopnic je bila namenjena izključno članom navijaške skupnosti Biti kot eno, ki danes šteje že več kot 1600 članov. Vsi drugi lahko od danes do 12. oktobra kupijo vstopnice v redni predprodaji po ceni 20 evrov, so sporočili iz NZS.

Zanimanje za ogled tekme je izjemno, tako da se lahko zgodi, da bo stadion Stožice razprodan precej pred oktobrskim kvalifikacijskim terminom, še menijo pri krovni slovenski nogometni zvezi.

Do 12. oktobra so cene vstopnic v predprodaji 20 evrov, za študente/dijake 10 evrov, družinski sektor (odrasli 20, otroci do 14. leta pa 10 evrov). Na dan tekme bo za vstopnico treba odšteti 25 evrov, študenti/dijaki 12 evrov, v družinskem sektorju pa 25 evrov za odraslo osebo in 12 evrov za otroka do 14. leta.

nogomet SLO ISR Strelec za 2:2 Šport Bezjak: Nisem 'zicer' igralec, sovražim jih nogomet SLO ISR Po zmagi Šport Iličić: To je le to, kar se pričakuje od nas
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice