Šport > Nogomet
974 ogledov

Preveč sem pošten, da bi na takšen način služil denar

Antonio Conte Profimedia
Po veliki zmagi sledilo veliko razočaranje.

Antonio Conte je na eni izmed prvih tekem po prihodu v Tottenham doživel poraz proti Muri, ki je precej razjezil navijače londonskega kluba, nekaj podobnega pa se je zdaj zgodilo tudi v Premier League. Tottenham je v dvoboj z Burnleyjem, šlo je za zaostalo tekmo 13. kroga, ki je bila prestavljena zaradi številnih okužb s koronavirusom med igralci, vstopil po izjemni zmagi proti Manchester Cityju s 3:2, a je tokrat izgubil z 0:1 na stadionu Turf Moor.

Edini zadetek na dvoboju je zabil branilec Burnleyja Ben Mee v 71. minuti. Tottenham je doživel četrti poraz na zadnjih petih tekmah in ostal osmi na lestvici. Conte je po neuspehu celo namignil na odhod iz kluba. Tega vodi od začetka novembra.

"Moram se pogovoriti s klubo. Preveč sem pošten, da bi samo zaprl oči in nadaljeval na takšen način, pri tem pa prejemal plačo. Želim prevzeti odgovornost. Pripravljen sem na vsako odločitev, ker želim pomagati klubu. Štirje porazi na petih tekmah je nekaj, kar se mi dogaja prvič v karieri. To je nesprejemljivo. Žal mi je," je po tekmi dejal Italijan.

"Poizkusil sem ekipi pomagati do napredka, a glede na tretnutno formo, tega očitno nisem sposoben. Trudim se izboljšati položaj, a se nič ne spremeni. Nekateri govorijo o boju za četrto mesto na lestvici, realnost zadnjih petih tekem pa je takšna, da se moramo bolj bati izpada iz lige. Tu se trenerji menjajo, igralci pa ostajajo isti. Tudi rezultati so enaki," je kritiko na račun svojih nogometašev podal Conte.

Antonio Conte | Avtor: Profimedia Profimedia

"To je resnica. To je realnost in ko se dogajajo takšne reči, nekaj ni v redu. Sem prepošten, da bi zdaj govoril, kako je vse v redu in mirno še naprej služil denar. S klubom želim narediti korak naprej," je zaključil italijanski trener.

Conte je Tottenham doslej vodil na 21 tekmah, zabeležil je 11 zmag, tri remije in sedem porazov.

Komentarjev 1
  • Catherine_Hartnett 12:13 24.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice