Šport > Nogomet
5625 ogledov

Likvidacija: Vodja navijačev umorjen na bencinski postaji

Ljubomir Marković Profimedia
V srbskem glavnem mestu je pod streli padel vodja navijačev Partizana.

V petek zvečer je bil v beograjskem naselju Šumice ustreljen 37-letni moški. Po poročanju srbski medijev gre za kickbokserja in vodjo navijačev Partizana Ljubomira Markoviću - Kića.

V streljanju je bilo izstreljenih osem metkov, žrtev pa je bila usmrčena z dvema metkoma v glavo. Pri njem so prav tako našli orožje, preiskava policije pa je v polnem teku. 

Po do zdaj zbranih informacijah je Marković poskušal pobegniti na bencinsko postajo, a je pri tem padel, morilec pa ga je dohitel in ga ustrelil v glavo. Po pisanju Blica so strele slišali mladeniči v bližnjem baru, nekateri pa so zatrdili, da je mimo z veliko brzino vozil črni BMW.

Marković je bil vodja skupine Alkatraz, najbolj znane frakcije Grobarjev. V preteklosti je bil že obsojen na 30 let zapora zaradi umora Francoza Bricea Tatona, šlo je za navijača Toulousa, ki je bil umorjen v Beogradu leta 2007. Markoviću je bila kazen zmanjšana, v tem letu pa je tako zapustil zapor v Mitrovici. Po povratku na svobodo se je znova pridružil somišljenikom na južni tribuni stadiona JNA.

Komentarjev 3
  • dare326 23:26 02.november 2019.

    Metak je po slovensko naboj, zadele pa so ga krogle.

  • peter328 19:45 02.november 2019.

    Koliko metaka je dobil?

  • perhan63 17:47 02.november 2019.

    golazen je dobila svoje

Sorodne novice