Šport > Nogomet
505 ogledov

Xhaka s potezo na Instagramu še dodatno razjezil navijače Arsenala

Granit Xhaka Profimedia
Xhaka ni bil zadovoljen s svojo profilno sliko.

Švicarski nogometaš albanskih korenin Granit Xhaka je po tekmi Arsenala s Crystal Palacom kar naenkrat postal sovražnik številka ena Arsenalovih navijačev.

Kapetan Topničarjev je najprej odigral še eno katastrofalno tekmo, igrišče pa je zapustil sredi drugega polčasa ob salvi žvižgov, ob tem pa je popolnoma izgubil živce, mahal navijačem, naj mu še glasneje žvižgajo, nato pa jim povedal da naj "od***ejo" ter ob igrišču na silo slekel dres in se napotil naravnost v slačilnico.

Granit Xhaka Zelo "kapetansko" Šport Arsenalov kapetan: "Odj***te!"

Navijače Arsenala pa je bolj kot slaba partija, katere so pravzaprav že vajeni, razjezila prav ta poteza in praktično vsi so se strinjali, da bi mu morali odvzeti kapetanski trak, katerega so še nedolgo nazaj nosile legende, kot so Tony Adams, Patrick Vieira in Thierry Henry.

Še tiste redke navijače, ki so ostali na njegovi strani, pa je Xhaka izgubil s svojo najnovejšo potezo na Instagramu, ko se je odločil, da svojo profilno sliko, na kateri je s kapetanskih trakom v dresu Arsenala, zamenja s fotografijo, na kateri je v vlogi kapetana švicarske reprezentance.

Granit Xhaka Tarča posmeha Šport Zaradi te poteze se kapetanu Arsenala smeji celotna Premierliga

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice