Šport > Nogomet
255 ogledov

Zvezdnik Cityja poškodovan ob ropu

Joao Cancelo instagram
Eden najboljših bočnih branilcev na svetu je bil žrtev ropa.

Joao Cancelo, član Manchester Cityja, je na instagramu objavil, da je bil na svojem domu žrtev vloma in ropa. Portugalski reprezentant je ob tem pokazal fotografijo s poškodbami obraza, roparji so ga namreč tudi pretepli.

"Danes so me napadli štirje strahopetci, ki so me poškodovali in poskušali poškodovati mojo družino. Ko se jim upreš, se zgodi to," je objavil 27-letni Potugalec, ki je utrpel udarce v brado, čelo in arkado.

"Uspelo jim je odnesti ves nakit, moj obraz pa so pustili v takšnem stanju. Ne vem, kako lahko obstajajo tako zlobni ljudje. Najpomembnejše zame je dejstvo, da je vse v redu z mojo družino. Po številnih preprekah v mojem življenju, je to le še ena reč, ki jo bo potrebno prenesti.  Čvrst im močan bom kot vselej," je svojo objavo dokončal Cancelo.

"Šokirani smo nad tem, da je bil Joao Cancelo s svojo družino ta večer žrtev vloma na svojem domu, pri tem so ga tudi napadli. Joao in družina imajo vso podporo kluba, zdaj pomaga pri delu policije, ki se je lotila preiskave tega resnega dejanja," pa so se oglasili pri Manchester Cityju.

Vodilni klub Premier League že na prvi dan v letu 2022 sicer čaka dvoboj s četrtouvrščenim Arsenalom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice