Šport
21780 ogledov

Nove težave, Đokoviću zdaj grozi še to

Novak Đoković Epa
Po prihodu iz Avstralije se Đokovićeve težave še nadaljujejo.

Novak Đoković je po dolgi poti iz Avstralije preko Dubaja priletel v Beograd in se mimo navijačev, ki so ga prišli pozdraviti na letališče Nikola Tesla, odpravil na svoj dom v Beogradu. Njegova odločitev, da na prvi grand slam sezone odpotuje necepljen, s strani organizatorjev je sicer prijel zdravniško izjemo, pa bi ga lahko zdaj udarila še po žepu.

Novak Đoković V Beogradu Šport Đoković se je izognil navijačem in novinarjem

Prvi igralec sveta je v zadnjih dneh med številnimi ljubitelji tenisa povzročil precejšnje negodovanje. Mnogi so podvomili v njegov pozitivni test na koronavirus, ki ga je opravil 16. decembra, drugi mu očitajo, da se je v času, ko bi moral v karanteno, družil z mladino na teniški prireditvi, opravil intervju in fotografiranje za francoski L'Equipe, nato pa odpotoval na priprave v Španijo. Zaradi vsega navedenega je deležen velikih kritik, to pa ne usteza njegovim pokroviteljem.

Kot prvi so se zganili pri francoskem opremljevalcu Lacoste. Prvi lopar sveta po Forbesu sicer s sponzorskimi vložki Peugeota, Hublota, Asicsa in Lacosta na leto zasluži 30 milijonov dolarjev, največji del pokroviteljske pogače pa mu z devetimi milijoni nameni prav slednji. Z Lacostom Nole sodeluje od leta 2017, avgusta sta obe strani podpisali novo pogodbo, ki naj bi trajala do leta 2025.

Tennys Sandgren Podprl Đokovića Šport Američan udaril z vso silo: "Kdor tako misli, je je*eni idiot!" novak đoković Legenda: Šport "Đokovićevo kariero so postavili na kocko"

A ta je vsaj nekoliko ogrožena, saj so Francozi zdaj nezadovoljni s početjem Srba. "Avstralske oblasti so preklicale njegov vizum in zato ne more nastopiti na OP Avstralije. Čim prej bomo stopili v stik z Đokovićem, pogovorili se bomo o dogodkih, ki so spremljali njegovo bivanje v Avstraliji," so v izjavi za javnost zapisali pri podjetju Lacoste.

Pri švicarski znamki ur Hublot so se že odločili, da ne bodo prekinili sodelovanja: "Novak Đoković je svoj človek. Ne moremo komentirati njegovih osebnih odločitev. Hublot bo nadaljeval svoje partnerstvo s prvim igralcem sveta."

Komentarjev 3
  • radovednica 10:11 18.januar 2022.

    Vendar so storili, kar bi morali že davno. Končno bo frajer dobil, kar mu gre. Tipični balkanski "mangup". Prepovedati njegovo prisotnost povsod.

  • Avatar Helliasta
    Helliasta 00:02 18.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Feferon 22:23 17.januar 2022.

    Nole je žrtev psihoze antivaxerjev. Zavedenost bo plačal z naslovi in milijoni.

Sorodne novice