Šport
43140 ogledov

Slovenka hit na socialnih omrežjih proticepilcev

Dalila Jakupović
Posnetek slovenske teniške igralke širijo številni anticepilci po svetu.

Teniška igralka Dalila Jakupović v zadnjih dneh sodi med Slovence, ki se največkrat omenjajo na socialnih omrežjih. Številni anticepilci po svetu so namreč objavili posnetek z Odprtega prvenstva Avstralije s težavami Jeseničanke in pri tem zapisali, da gre za posledice cepljenja, ki so ga med drugim kot prihod v Melbourne zahtevali organizatorji prvega grand slam turnirja sezone.

Edini problem? Gre za posnetek iz leta 2020, ko se večina ljudi še ni zavedala, kaj bo prinesel novi koronavirus, ki se je takrat še širil predvsem na Kitajskem. Pred dvema letoma so sicer številni tenisači in tenisačice res imeli težave z dihanjem, a je do tega prihajalo zaradi velikih požarov v Avstraliji in posledično gostega dima in onesnaženega zraka.

"Lahko vam pokažem en posnetek, zakaj se Novak Đoković ne želi cepiti," je lsicer e eden izmed zapisov ob posnetku Jakupovićeve, ki na tokratnem OP Avstralije sploh ni nastopila. Nekateri so šli še korak dlje in v svoj čivk celo dodali izjavo Slovenke.

Zaradi posntka, ki se je razširil med proticepilci, so reagirali celo pri agenciji Reuters. "Posnetek, ki je zaokrožil na socialnih medijih in prikazuje težave Dalile Jakupović na Odprtem prvenstvu Avstralije, ni iz leta 2022. Incident se je zgodil pred dvema letoma in ni povezan s cepivi za Covid-19," so opozorili pri Reutersu.

Komentarjev 9
  • Mkovac22 09:28 19.januar 2022.

    Ves čas zmerjate s "proticepilci". Poslušajte zdravnike, ki opozarjajo pred genskimi spremembami zaradi mrna genskega inženiringa. Žurnal in mediji, ste del masovnega umora.

  • Avatar Ramsmaolla
    Ramsmaolla 23:34 18.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • optimist11 21:33 18.januar 2022.

    Neverjetno, kako pokvarjeni so določeni anticepilci.

Sorodne novice