Šport
3330 ogledov

Tako je Rogličeva izbranka tolažila zlomljenega šampiona

Primož Roglič Profimedia
Dirka Pariz - Nica je kolesarju Jumbo Visme zadala nove rane. Tako fizične kot psihične.

Zadnji dan slovite dirke od Pariza do Nice je bil za Primoža Rogliča katastrofalen. Po skupnem vodstvu pred sklepno etapo se mu je na zadnji dan primeril padec, po katerem je izgubil vse možnosti za zmago.

Roglič je dirko končal na 15. mestu generalnega seštevka, potem ko je izgubil več kot tri minute v primerjavi z največjimi konkurenti.

Zasavec ni prvič doživel tovrstnega šoka. Večina se vas spominja zadnjega kronometra na francoskem Touru, kjer je Roglič izgubil vodstvo na račun Tadeja Pogačarja. Že prej je Strahoveljčan zaradi padca izgubil zmago na Kriteriju Dauphine.

primož roglič Primoževa senca Šport "Nisem Rogličev imitator, nočem primerjav z njim"

Po koncu dirke Pariz - Nica je Roglič ob mediteranski obali premleval poraz, gotovo pa mu je bilo lažje ob pogledu na najbližje oziroma najbližja.

Njegova partnerka Lora Klinc in njun sinček Lev sta Rogliču po prihodu v cilj stekla v objem in ga tolažila. Z njuno podporo bo gotovo spet kmalu našel zmagovito pot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice