Šport
1093 ogledov

Tako so zlate odbojkarje pričakali Srbi

srbska odbojkarska reprezentanca sprejem Beograd Reševalni pas/Twitter
V Beogradu so z velikim navdušenjem sprejeli uspeh odbojkarske reprezentance.

V nedeljo je pariška dvorana Bercy gostila finale evropskega prvenstva v odbojki, v katerem je Srbija s 3:1 v nizih ugnala Slovenijo.

Srbska odbojkarska reprezentanca Odločitev Šport Srbski zvezdnik razkril trenutek, ki je prelomil finale

Izbrance Alberta Giulianija je kljub porazu na zadnjem dejanju tekmovanja v domovini evforično sprejela velika množica navijačev. Ta se je poklonila odbojkarjem in še nekaterih drugim slovenskim športnikom, ki so v zadnjih tednih razveselili deželo na sončni strani Alp.

Sprejem športnikov Foto/Video Šport Po Ljubljani odmevala Zdravljica

Veselo pa je bilo tudi v Beogradu, kjer so v ponedeljek pričakali evropske prvake. Srbi so pred nekaj tedni proslavili že uspeh ženske izbrane vrste, slednja se je prav tako prebila do zlata na EP.

Po sprejemu pri predsedniku Aleksandru Vučiću so se izbranci selektorja Slobodana Kovača podali na balkon beograjske mestne skupščine, kjer Srbi tradicionalno slavijo uspehe vseh svojih reprezentanc.

Aleksander Vučić in Borut Pahor "Mi nismo pozerji" Šport Srbski predsednik udaril po slovenskem selektorju ter zbodel Pahorja

Na večernem sprejemu se je zbrala večtisočglava množica navdušenih navijačev in skupaj z igralci prepevala ter se veselila zlate medalje.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice