Šport
88009 ogledov

Ukrajinec, ki se bori na fronti, razkril, kaj je storil Đoković

Đoković Stahovski Epa
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je znova dokazal, da je velik človek.

Nekdanji ukrajinski tenisač Sergij Stahovski je na družbenih omrežjih objavil vsebino sporočila, ki ga je v času ruske invazije prejel od Novaka Đokovića. Srbski teniški as je kolegu ponudil svojo pomoč, bodisi v finančni bodisi v katerikoli drugi obliki.

"Stako, kako si? Ali si na terenu? Mislim nate, Upam, da se stvari kmalu umirijo. Prosim sporoči mi, kam lahko pošljem pomoč, finančno ali kakršnokoli drugo," je Ukrajincu, ki je kariero končal po porazu v kvalifikacijah letošnjega OP Avstralije, sporočil nekdanji prvi igralec sveta. "Nole, hvala ti, trenutno sem na območju. V Kijevu je precej tiho," mu je odvrnil Stahovski.

Mobilizacija Šport "Putin, plesali bomo na tvojem grobu"

Nekdanji ukrajinski tenisač, znan po tem, da je leta 2013 v Wimbledonu šokiral Rogerja Federerja, se je pred dnevi vrnil v domovino, da bi ukrajinskim silam pomagal v boju z rusko vojsko, medtem ko so žena in njuni trije otroci ostali na Madžarskem.

Stahovski | Avtor: Print Screen Print Screen
"Otroci ne vedo, kje sem, žena pa se cel dan ni pogovarjala z mano, ko sem ji povedal svojo odločitev," je v pogovoru za britanske medije dejal Stahovski, ki upa, da se se bo lahko čim prej vrnil k družini. "Vsi se borimo za prihodnost naših otrok in za svet, v katerem imamo prihodnost. Počakajte še malo in preživeli bomo. Pognali se bodo v beg, jaz pa se bom vrnil k vam," je zapisal v zadnji objavi na spletu.

Stahovski je že pred dnevi razkril, da je bil Đoković edini tenisač iz svetovnega vrha, ki mu je v teh težkih časih izkazal podporo. Ob tem je izrazil razočaranje nad Rogerjem Federerjem in Rafaelom Nadalom, ker se javno nista opredelila do vojne v Ukrajini. "Nole mi je poslal sporočilo. Poskušal sem navezati stik z Rogerjem in Rafo, a sta se žal odločila, da ostaneta tiho. Razumem ju, to ni njuna vojna," je dejal Ukrajinec.

Komentarjev 8
  • krnekina12 12:19 07.marec 2022.

    Naj ze en razlozi temu novinarju, da obstaja se kaj drugega kot ta Djokovic, ze 3 mesece nonstop vsak dan, lol. Ce bi bila novica od Marsa, pa bi ta Djokovica uturil nekam zraven:"(NORO, UAU) Djokovic opazoval pristanek na..." xD ...prikaži več Pa kje pobirate ta folk, hahaha.

  • Imelda_Wolff 10:46 07.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Zlate 09:56 07.marec 2022.

    Seveda je - vendar mnogi še vedno radi gledajo lepe fasade, čeprav je znotraj vse gnilo... Novak je človek s karakterjem in pokončno držo in tako je tudi prav. https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Novak_Djokovic/110203/-novak-djokovic-is-the-only-tennis-player-who-has-refused-says-expert/

Sorodne novice