Šport > Zimski športi
1182 ogledov

Hadalin zmagal v Kranjski Gori

štefan hadalin
Slovenska zmaga v Kranjski Gori.

Alpski smučar Štefan Hadalin je zmagovalec veleslaloma za točke FIS v Kranjski Gori, ki je hkrati štel za NLB mladinski pokal.

Hadalin je konkurenco ugnal z odlično drugo vožnjo, v kateri se je s četrtega mesta povpzel na najvišjo stopničko.

S tem je ponovil veleslalomski uspeh s Starega vrha, ko je zmagal na FIS tekmi v lanskem januarju. Točke so danes osvojili še Žan Grošelj na 21., Dušan Senčar na 24., Jure Čas na 29. in Ane Ganter na 30. mestu.

Med dekleti je bila na petem mestu najboljša Saša Brezovnik. Rebeka Oblak je osvojila 9., Katja Lokar 10., Desiree Ajlec 12., Ula Stella Podrepšek 18. in Ana Zimšek 28. mesto. Tudi tekma deklet je hkrati štela za NLB mladinski pokal.

Hadalin je pretekli konec tedna osvojil 13. mesto na slalomu za svetovni pokal v Kranjski Gori. V finalni vožnji je napadel na vso moč in z najboljšim časom druge vožnje pridobil kar 15. mest.

Marcel Hirscher Vitranc Šport Hadalin z najhitrejšim časom druge vožnje veleslalom Veleslalom (M) Šport Vrhunska uvrstitev z grenkim priokusom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice