Šport > Zimski športi
285 ogledov

Po treningih odpadla ena od petih orlic

Maja Vtič Epa Maja Vtič.
Smučarke skakalke so v Seefeldu opravile dva uradna treninga, edinima pred torkovo ekipno tekmo, prvo v zgodovini svetovnih prvenstev.

Slovenske skakalke so danes v Avstriji opravile prvi trening na svetovnem prvenstvu, po katerem je iz ekipe za torkovo moštveno tekmo izpadla Maja Vtič.

Markus Eisenbichler Vse se je spremenilo Šport Malo je manjkalo, da ni postal invalid, zdaj je svetovni prvak

Na obeh treningih je bila najbolj razpoložena od slovenske peterice Urša Bogataj. Na prvem treningu je skočila 98 in 99,5 metra, kar sta bili peti oceni serije, popoldne pa je pristala pri 96 in 101 metru, kar sta bili druga in prva daljava serije.

Dvoboj za mesto v ekipi na jutrišnji in sredini posamični tekmi je dobila Jerneja Brecl. Skočila je 86,5, 89,5, 90 in 93 metrov, medtem ko je Maja Vtič pristala pri 90,5, 85,5, 89,5 metra.

V prvi seriji je bila s 102,5 metri najboljša Norvežanka Maren Lundby, v drugi s 102 metroma Katharina Althaus, v tretji s 95,5 metra Juliane Seyfahrt in v četrti Bogatajeva.

timi zajc Razočaranje Šport Orle dohitela realnost
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice