Kaj dogaja
836 ogledov

Kam ta vikend

buče, noč čarovnic Žurnal24 main
Vikend pred strašljivo nočjo čarovnic bo obarvan glasbeno in gurmansko ter poln eksotičnih živali.

Vse od srede, 24. oktobra, v Novi Gorici poteka glasbeni festival Oktober Jazz. Koncertov se lahko udeležite tudi še danes in v soboto, ko bo en dogodek potekal dopoldne in en popoldne.

Mikrofon 24. do 27. oktober Kaj dogaja Oktober Jazz

V Ljubljani Društvo ljubiteljev eksotičnih živali vabi na 25. Bioexo. Razstavo eksotičnih živali, kjer bodo na ogled številne nestrupene kače, kuščarji, žabe, ptičji pajki, paličnjaki in žuželke, ter tudi main coon mačke, dihurji, ježi in podgani, poteka od danes do nedelje, 28. oktobra.

bioexo 26. do 28. oktober Kaj dogaja Razstava eksotičnih živali

Ne zamudite tradicionalnega predmartinovanja na Bevkovem trgu v Novi Gorici, ki se ga boste lahko udeležili v soboto, 27. oktobra, od 18. ure naprej. V središču Nove Gorice bodo še pred martinovim nastopili skupno gostinci in vinarji iz Vipavske doline, Brd, Krasa in Italije. Srečali pa boste lahko tudi Goga Gosaka.

Vinograd 27. oktober Kaj dogaja Predmartinovanje v Novi Gorici

Ste si že vedno želeli obiskati Oktoberfesta v Münchnu, a žal niste imeli še dovolj časa. Festivalno dvorano Lent bodo v soboto, 27. oktobra, spremenili v pravi münchenski pivski šotor, točili originalno pivo Paulaner v litrskih kozarcih in ga obiskovalcem postregli v bavarskih nošah.

Oktoberfest 27. oktober Kaj dogaja Oktoberfest sredi Maribora Dvorec Rakičan blizu Murske Sobote bodo v soboto in nedeljo, 27. in 28. oktobra, ter v torek, 30. oktobra, že šestič zajele čarovnice. Organizatorji so pripravili pester, srednjeveško in čarovniško-zabavno obarvan program, namenjen vsem generacijam. Vsak dan bo zaključil večerni koncert.
noč čarovnic 27., 28. in 29 oktober Kaj dogaja 6. Noč čarovnic v dvorcu Rakičan
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.