Kaj dogaja
113 ogledov

Kam ta vikend

Julijske Alpe zima sneg
Naj bo ta konec tedna v znamenju rekreacije, glasbe in filma.

Ne zamudite današnjih zaključnih prireditev na 5. festivalu MENT Ljubljana - tridnevnem predstavitvenem festivalu svežih izvajalcev iz cele Evrope in širše. Od 19. ure naprej se bodo vrstili koncerti različnih glasbenih izvajalcev na treh lokacijah na Ljubljanskem gradu, v stari mestni elektrarni, v Orto baru, v Menzi pri koritu, v klubu Gromka, v Gala Hali, v Channel Zero in v K4.

Mikrofon 30. 1. do 1. 2. Kaj dogaja Festival MENT

Sejem Okusos GASTexpo še do sobote, 2. februarja, poteka v okviru 30. sejma Alpe-Adria na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču. Obiskovalcem se predstavlja okoli 300 domačih in tujih razstavljavcev iz več kot 20 držav.

kozarec vino 30. 1. do 2. 2. Kaj dogaja Sejem Okusov GASTexpo Do sobote, 2. februarja, poteka tudi 11. mednarodni festival podvodnega filma in fotografije Sprehodi pod morjem. Tradicijo preteklih festivalov bodo vse do sobote nadaljevali s filmskimi projekcijami, razstavama podvodne fotografije in otroških likovnih del, odprtimi projekcijami filmov, pa tudi strokovnimi predavanji v okviru mini simpozija o potapljanju.

Veliki koralni greben 31. 1. do 2. 2. Kaj dogaja 11. festival Sprehodi pod morjem V soboto, 2. februarja, Olimpijski komite Slovenije vabi vse male in velike športnike na Zimski olimpijski festival v Kranjsko goro. Na enem mestu bo ponujal več kot 20 športnih izzivov. Športni izziv pomeni poiskusiti se v zimskih ali drugih športih in športnih disciplinah, ki se jih lahko izvaja na snegu ali ledu. Vsak, ki opravi vsaj 10 športnih izzivov pa prejme medaljo!

otroci sneg zima veselje čevlji smučanje 2. februar Kaj dogaja Zimski olimpijski festival Planinsko društvo Makole v soboto, 2. februarja, vabi na 18. tradicionalni makolski zimski pohod – po makolskih gričih. Pohodniki se bodo zbrali ob 8. uri pred ali v gostilni Lesjak v Makolah, odhod pa je načrtovan za 8.15. Pohod bo trajal okoli štiri do pet ur, pot je nezahtevna in neoznačena.
vreme zima sprehod 2. februar Kaj dogaja 18. tradicionalni makolski zimski pohod
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.