Kaj dogaja
124 ogledov

Kam ta vikend

Italijanske Alpe
Naj bo vikend kulinarično in športno obarvan.

Na goriškem se danes zaključujejo Dnevi goriškega radiča. Ujemite še zadnje posebne ponudbe tamkajšnjih gostiln in uživajte v tej kulinarični specialiteti.

radič do 15. februarja Kaj dogaja Dnevi goriškega radiča

Prav tako danes bo ljubljanski Hotel Slon gostil 6. Salon penečih vin, kjer se bo predstavilo več kot 44 vinarjev s skupno 140 penečih vin. V sklopu dogodka bodo potekale tudi tri vodene degustacije in več delavnic.

Šampanjec 15. februar Kaj dogaja 6. Salon penečih vin

Slovenski planinski muzej bo ob 18. uri gostil alpinistko Lidijo Honzak. Bila je ena od prvih žensk, ki je v osemdesetih letih pričela plezati v ženskih navezah in organizirati prve ženske alpinistične odprave. Skozi zgodbe, zabavne, nekatere tudi tragične, boste izvedeli, kako so razmišljale in čutile ter kako so se umeščale v večinoma moško aktivnost – alpinizem.

Julijske Alpe zima sneg 15. februar Kaj dogaja Ženske so drugačne in moški tudi

Športno društvo GIB Šiška v soboto, 16. februarja, vabi na turnir v metanju trojk. Turnirja v metanju trojk se lahko udeleži vsakdo, ki plača prijavnino. Finalista bosta prejela tudi pokal.

Luka Dončić 16. februar Kaj dogaja Turnir v metanju trojk

Pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanskega maratona vabi ekipa projekta Priprave 2019 na najbolj BARVIT tek. Udeleženci se bodo zbrali ob 8. uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Skupaj bodo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov, tekli bodo v dveh skupinah, se vmes tudi malo raztegnili, ogreli v ritmu aerobike in prebujali Ljubljano. Priprave so brezplačne.

tek 16. februar Kaj dogaja Barvit tek
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice