Magazin > Bizarno
47917 ogledov

V Sloveniji: Prišli na elitno lokacijo in naročili dva kozarca vode

Kozarec, voda, roka Unsplash
Viralna zgodba, ki je šokirala Slovence.

Video, ki si ga je ogledalo že skoraj 400 tisoč Slovencev in Slovenk, je požel neverjeten odziv. Na Strani Slovenia Eco resort so objavili zgodbo, za katero si marsikdo reče, saj ne more biti res, pa je!  "Samo dva kozarca vode prosim, drugo imam vse s seboj, je rekla oseba in se usedla za poroko pripravljeno mizo. Poglejte zgodbo in povejte, ali smo izgubili kompas," so zapisali in razkrili zgodbo.

Osebje resorta je namreč pripravljajo pogrinjke za poroko, ko sta se za poročno okrašeno mizo usedla dva gosta, ki sta rekla, da bosta le spila kavo. A kave nista naročila, odprla sta nahrbtnik in ven vzela kavo ter rogljičke iz bencinskega servisa. V resortu se sprašujejo, ali je to normalna situacija in kako v takem primeru reagirati. Na vprašanje v videu jim je odgovorilo več kot 3000 ljudi: 

"Pa to je že absurd, kje imajo ljudje kulturo. Vodo za računat, pika amen."

"Mene osebno bi bilo sram, poleg tega pa da še pripravlja za poroko, žalostno, ljudje pač nimajo več sočutja do gostinstva."

"Ljudje so čudo sveta. Nekateri si dovolijo preveč, jaz osebno česa takega ne bi nikoli naredila. Pa tudi dovoliti ne smeš vsega, drugače bo vedno huje."

"Zanimivo vas je poslušati, kaj vse se vam zgodi, da, delati z ljudmi v tem času je res težko." 

"No, jaz sem imela podobno izkušnjo, ko je prišel redni gost, da bi samo vročo vodo imel, ker vrečko čaja ima s seboj."

"Gostinec ste, pa menda dobro veste, koliko je enih pacientov na svetu ... Morda bodo drugič prišli in naročili kaj konkretnega, drugače pa, da, bi jih najraje poslal nekam."

Komentarjev 25
  • alenka8 22:10 08.oktober 2023.

    Kakšen cirkus... računali bi jima 5€ od kozarca, pa je... poročna tarifa pač...😉

  • GarBollo001 18:39 08.oktober 2023.

    Ljubljančani

  • GarBollo001 18:39 08.oktober 2023.

    Ljubljančani....

Sorodne novice