Magazin > Bizarno
16959 ogledov

Ta vroča babica se ljubi le z mladimi žrebci

Viktoria Winslow
1/10
Profimedia
Obožuje mlajše moške, oni pa njo!

57-letna babica, ki so jo na erotični platformi Only Fans poimenovali 'zlata GILF' (babica, ki bi jo z veseljem 'položil', op. a.), je razkrila, da hodi izključno z mlajšimi moškimi, ki so v spalnici veliko bolj vzdržljivi. Viktoria Winslow iz Melbourna je svojo slavo iz Only Fansa v medije razširila s tem, ko je razkrila, da za uspehom na spletu stoji njena 24-letna hčerka Zoe, ki ji pomaga pri ustvarjanju drznih posnetkov. 57-letnica je razkrila, da je zaradi svojih let in dejstva, da je babica, pravi magnet za moške, ki imajo fetiš na starejše ženske.

"Ugotavljam, da starejši s sabo nosijo toliko čustvene prtljage, zato se nagibam k zmenkom z mlajšimi moškimi, ki so tudi bolj vzdržljivi. Mislim, da so veliko bolj pustolovski in imajo tudi precej manj prtljage. Enostavno je z njimi bolj zabavno," pravi. Zaradi preteklih izkušenj išče nekoga 'brezskrbnega', ki ga ne zanima predano razmerje, je med drugim povedala in dodala: "Obožujem dobro crkljanje na kavču in gledanje televizije, prav tako nisem proti temu, da me osvajajo. Če sem iskrena, me še vedno preseneča, da si me (mlajši moški) želijo. Pravzaprav ne iščem moškega, ampak igračo, saj uživam v svojem delu in vseh moških na spletu." Razkrila pa je tudi recept za svoj mladostni videz: "Nisem velika oboževalka krem, saj mislim, da gre bolj za pogled na življenje."

Vročo Viktorijo si oglejte v galeriji.

Komentarjev 7
  • Boschtjan Zupanchich 16:29 24.september 2023.

    Stara Naivna Pokvarjena Avša !!! ! !!!

  • Toma 09:34 24.september 2023.

    Poznam boljše!

  • gregor96 09:16 24.september 2023.

    Lion0077, če imaš raje fante, te čist razumem, vsakemu paše nekaj drugega, jest imam vseeno raje lulike, tud če so mal starejše

Sorodne novice