Magazin > Horoskop in Numerologija
1261 ogledov

Mesečnik: Maja spremembe v razmišljanju

Pomlad
Maj kot peti mesec povezujemo s številom 5, ki simbolizira prepoznavanje drugačnosti in prinaša spremembe. V tem času nas bo oblivalo tudi z željo po odmiku in tišini – v gibanju. Zanimiva kombinacija, kajne?

Zato bo adrenalinski šport kot nalašč te dni. Odpravite se v gore, v naravo - predvsem nekam, kjer se lahko gibate in obenem slišite svoje misli. Najbolj priporočljivo je, da se na sprehod v bližnji gozd ali travnik torej odpravite kar sami.

Prijal bo odmik od hrupa, obenem pa se bo okrepila želja po gibanju. Zato ne zamerite svojim najbližjim, če se bodo nekoliko odmaknili od vas, saj bodo tudi oni potrebovali malo več prostora za sebe. Ko boste začutili, da čas za sebe potrebujete vi, pa svojim dragim osebam na primeren način razložite, da si nekam želite iti sami, sploh če govorimo o krajšem potovanju ali obisku predavanja/delavnice osebnostne rasti v drugem kraju. Vaši najdražji bi se lahko hitro počutili odrinjene, kar nas pripelje do naslednjega opozorila: čustvenost.

Čustvo, ki bo vmaja močnejše, je nezaupanje. Prisotna bo želja po spremembi. Naučite se razlikovati med željo po spremembi kot klic k rasti (osebnostni razvoj vedno prinese s seboj spremembo) in begom (včasih se s spremembno izognemo rasti).

Maj je mesec ljubezni, ta pa se prične z zdravo Ljubeznijo do sebe. Ta tema se bo nadaljevala tudi v mesec junij. No, kor omenjeno, pričakovati je, da vam bo v tem mesecu prijal čas za sebe. Najprej moramo poznati sebe, da bi vedeli kakšen partner bi nas osrečil – zato: spoznavajte sebe maja in se odprite novih poznanstvom.

Poleg želje po spremembi bomo hrepeneli še po boljši storilnosti v svojem življenu, pa naj gre za karierno potezo ali vodenje gospodinjstva. Kakšna je vaša kvaliteta 'storitev'? Ste odgovorni, vestni, natančni, vedno željni novega znanja, ali obratno, počasi in vse bolj naveličani stanja, v katerem ste? Maja se boste lažje osredotočali, zato ga uporabite za učenje nečesa novega. Katera spretnost ali znanje vam lahko pomagata pri doseganju uspeha in napredovanja (tudi, če službe nimate, se zavedajte, da so določena znanja vedno dobrodošla)?

Maj in kasneje julij bosta meseca osebnostne rasti.

Zanimivost: Ravno razpoke v odnosih v maju nakazujejo smer osebnostne rasti julija. Bolj enostavno povedano: proces sprememb se bo pričel maja in zaključil julija, zato naj se vam ne mudi iskati odgovore. Včasih preveč hrepenimo po potrditvi, zagotovilu ali kar navodilih in tako v resnici ne živimo, ampak ubogamo. Poslušajte sebe!

Kdo kot vaša lastna intuicija bi lahko imel najboljše odgovore?

POGLED V ZVEZDE:

15. 5. gre Uran v bika po sedmih letih in 16.5. Mars v vodnarja, kar nam prinaša nov sunek energije. Povezujte se z Zemljo in odgovori bodo prišli kar sami od sebe.

Polna luna v Strelcu bo razgibala naše razpoloženje!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.