Magazin > VIP
22356 ogledov

Alya priznala svoj prvi estetski popravek, tako je videti zdaj!

Alya
To pa je sprememba …

Ena naših najbolj seksi in nadarjenih pevk, Alya, je za zurnal24.si potrdila, da se njenega obraza roka lepotnih kirurgov še ni dotaknila. Alya tudi ni uporabnica botoksa ali drugih neinvazivnih pomlajevalnih metod, se je pa pred kratkim vseeno odločila za spremembo, ki ji je pričarala hollywoodski nasmeh. 

Že od maja namreč nosi nevidni zobni aparat in je z rezultatom zelo zadovoljna. Še vedno pa razmik med zobmi ostaja njen zaščitni znak. "Tega sem si želela že dlje, a enostavno nisem imela časa. Nato je do mene pristopila ena izmed ordinacij in sem seveda privolila. To je taka naložba! Nisem čisto druga Alya, moj zaščitni znak, razmik med zobmi, ostaja, imam pa hollywoodski nasmeh, ki ga vsi opazijo. Vedno sem za naraven videz. Sama si nisem še čisto nič popravila, nisem pa proti lepotnim popravkom, dokler se ne pretirava. Napumpani obrazi mi niso všeč," je povedala Alya.

Njen novi nasmeh pa se lepo opazi tudi v njenem še svežem videospotu za pesem Se živi, v katerem nastopata tudi njena starša. S skladbo Se živi, za katero je glasbo napisal Raay, Marjetka Vovk pa besedilo, se praznuje ljubezen - veselje, poljube, poglede. "Pesem govori, da je leto dolgo 365 dni, vsi dnevi pa so lepi, če nas vsak dan gor drži ljubezen," je prepričana Alya.

Prihajajo praznični dnevi in vse kaže, da konec leta ne bomo proslavili z bučnimi zabavami. "Jaz sem večna optimistka. Čeprav časi niso optimistični, sem se odločila za osebno zadovoljstvo. Ni se mi bilo težko odločiti, saj mi tarnanje in slaba volja ne dišita preveč. Jaz ostajam pozitivka, tudi če za zdaj ne moremo nastopati na odrih. Upam, da bo moja nova pesem ogrela vaša srca in da boste v njenih ritmih zaplesali že danes in v vseh dneh leta."

Komentarjev 2
  • Avatar jate
    jate 11:18 16.november 2021.

    odlično alya...jaz sem tudi za naravno in imam tudi jaz razmak ampak ne med zobmi ampak med nogami... :-)) naj živi vse kar je naravno hehehe

Sorodne novice