Magazin > VIP
52959 ogledov

Če ju ekipa ne bi zasačila, bi v šovu Super par dobili dojenčka!

Za las je šlo …

Kot smo poročali pred kratkim, sta zmago v šovu Super par slavila Indira Ekić in Matic Kolenc. Drugouvrščena sta bila Eva Centrih in Luka Radaković - Rale, ki sta za 24 ur povedala, da sta dala vse od sebe, a da se žal ni izšlo, saj je imel Rale težave z zapestjem, tetivo, povrh vsega pa ga je pičila čebela. Če bi izziv opravljala še enkrat, sta rekla, da bi se Rale pri izzivu moral nagniti bolj naprej. 

Povedala sta tudi, da se, kadar pride do socialnih stikov, rahlo razlikujeta. “Rale je zelo družaben človek in se znajde tako rekoč z mnogimi karakterji. Jaz pa veliko dam na energijo. Če mi nekdo ne paše, težko igram. In obratno, če mi nekdo paše, mu bom to tudi hitro pokazala,” je povedala Eva. 

Intervju sta zaključila z zanimivo prigodo, in sicer da ju je producentka v šovu ujela med posteljnimi užitki. Pravita, da najbrž v resničnostni šov več ne prideta, saj sta si s Super parom potešila zanimanje in da komaj čakata, da gre junij mimo in se odpravita na dopust po Italiji ali pa v New York. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • SamoResnica 14:25 14.junij 2023.

    Ker to ko ga notr daš kr dojeneč pride ven ane?

Sorodne novice