Magazin > VIP
3627 ogledov

Damjan Murko je le eden izmed treh moških, ki jih obožuje njegova žena!

Damjan Murko facebook
Damjan Murko se je z očetovstvom srečal še pred rojstvom sina.

Ni skrivnost, da ima Damjan Murko veliko lepši odnos s svojim očimom, kot z biološkim očetom. Prav očim je bil ta, ki je med prvimi verjel v Damjanov talent in mu skupaj z mamo omogočil snemanje prve skladbe. V enaki življenjski vlogi pa se je znašel tudi Damjan. Že pri rosnih dvajsetih je očim namreč postal tudi sam, saj ima njegova žena Maja sina iz prejšnje zveze, ki je danes sicer star že 25 let, a ko sta Damjan in Maja začenjala zvezo, mu je bilo komaj štiri leta.

"Takrat sem Majo vzel v paketu, kot je to z mano in mojo mamo storil moj očim in sem se zato lahko zelo poistovetil z njim. Je pa razlika, ker Majin sin ima očeta, vsi se zelo dobro razumemo in še danes, ko ne živi več z nama, se imamo zelo radi. Predvsem pa je zelo dober brat najinemu sinu. Zelo sta povezana, res se imata rada in kot starejši brat ga pogosto vzame s sabo na koncerte v tujino, ki jih rad obiskuje," pove Damjan, ki pravi, da ženin sin sicer ni v glasbenih vodah, a da sta se vedno spoštovala in podpirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice