Magazin > VIP
2920 ogledov

Goran Ivanišević z bivšo ženo bije grd bolj za premoženje

Goran Ivanišević Epa
Bivša zakonca v medijih blatita drug drugega.

Pred slabimi devetimi leti je Goran Ivanišević (51) nekdanji ženi Tatjani Dragović (45) v porodnišnico prinesel torto, potem ko je novemu izbrancu Vlahu Arbuliću rodila deklico. Videti je bilo, da sta nekdanja zakonca po ločitvi ostala v dobrih odnosih in se dogovorila glede premoženja, a članek v Nacionalu je na celotno zgodbo vrgel drugačno luč.

Tednik piše, da je Ivanišević sprožil več postopkov z namenom, da bivši ženi odvzame del premoženja, ki ji pripada na podlagi njunih preteklih medsebojno podpisanih pogodb. Poleg tega naj bi sprožil postopek tudi proti njuni hčerki in zahteval polovico stanovanja, ki ji ga je podarila Tatjana. Nekdanji zmagovalec Wimbeldona je vse objavila na družbenem omrežju.

"Takole ... V trenutku, ko sem si upal zahtevati denar, ki sem ga zaslužil pred in med zakonom, ki si ga je T.D. prilastila mimo vseh zakonov, sem bil obtožen družinskega nasilja. Sedaj čakam samo še na tožbo, ki naj bi potrdila, da je dotična T.D. osvojila Wimbledon in dve olimpijski medalji, pa mogoče še kakšen grand slam, vendar mora to potrditi še sodišče. Za vsa vprašanja in druge zadeve se obrnite na moje odvetnike g. Mandića in g. Stanića, ki se s tem primerom ukvarjata že dalj časa. Z dolžnim spoštovanjem, Goran," je zapisal nekdanji teniški igralec. 


Kot poroča Nacional, so konec prejšnjega tedna dobili vpogled v obsežno dokumentacijo v zvezi z več sodnimi postopki, ki jih je slavni upokojeni hrvaški teniški igralec Goran Ivanišević sprožil proti svoji nekdanji ženi Tatjani in ki naj bi vzbujali resne dvome, da več državnih organov, vključno s policijo, sodiščem in centerom za socialno varstvo, deluje izjemno pristransko v korist Gorana Ivaniševića. Sprožil je več postopkov z namenom odvzema dela premoženja Tatjani Dragović, ki ji je pripadalo na podlagi njunih preteklih podpisanih dogovorov, od nje pa menda terja tudi vračilo posojila v višini kar 2,5 milijonov evrov. Čeprav sodišču ni predložil nobene posojilne pogodbe, niti nobenega prepričljivega dokumenta, ki bi potrdil to trditev, je sodišče Tatjani Dragović blokiralo račune in prepovedalo razpolaganje z nepremičnino.

Goran Ivanišević Tanja Dragović | Avtor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Ivaniševićevi odvetniki so v sporočilu za javnost na obtožbe Nacional odgovorili: "Kot pravni zastopniki g. Gorana Ivaniševića menimo, da so takšni popolnoma zgrešeni, neresnični in zlonamerni časopisni članki poskus pritiska na sodišče in pristojne organe ter oviranje zakonite in objektivne presoje. Še bolj pa so postopki, ki se neposredno nanašajo in neposredno vključujejo skupne otroke, posebej občutljivi za delo in zahtevajo dodatno strokovnost in pozornost vseh, ki v teh postopkih sodelujemo. Cela vrsta predstavljenih neresnic in informacij, katerih tajnost predpisuje zakon, čeprav bodo svoj epilog dobili v zavrnitvi in ​​odškodninskem postopku, je že povzročila škodo, najprej skupnim otrokom, posledično pa tudi sedanjim družinam. Goran Ivanišević, nekoč vrhunski igralec, danes pa kot trener enega največjih teniških igralcev v zgodovini tega športa, si predano in strokovno prizadeva, da bi tako kot nekoč tudi danes zagotovil brezskrbno in obetavno življenje predvsem njegovi družini. Glede na to, da sta Tatjana Dragović in njen trenutni izbranec zelo pogosto v medijih in skoraj vedno povezana z uživanjem ter zapravljanjem, skoraj neopazno pa s skromnostjo in delom Goran. Ne nameravamo posebej komentirati menedžerskih sposobnosti in delovanja Tatjane Dragović v teniškem razvoju Gorana Ivaniševića, ker je javnost o tem do zdaj lahko pridobila dovolj znanja. V smeri strokovnega pristopa in podajanja argumentov pristojnim organom in sodišču ter ob spoštovanju zakonsko predpisane tajnosti preiskave ne moremo, niti ne želimo, razkrivati ​​vse neresničnosti, zlonamernosti in škodljivosti tovrstnih navedb v medijih."

Komentarjev 2
  • Soljatar 13:26 20.oktober 2023.

    se ni za čudit, da je tako veliko nasilja nad ženskami...takih sponzoruš, ki se hočejo z ločitvijo omastiti je še pa še, tako gamad je samo za postrelit, brez debate in sodišč....bolš pristat v zaporu in požgat vse svoje imetje ...prikaži veče do tal, kot da se ti ena taka kurveta obogati na tvoj račun.

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:55 20.oktober 2023.

    Hudič v babji podobi

Sorodne novice