Magazin > VIP
68255 ogledov

Incident Zvezdane Mlakar: Vdrla k neznancu

Zvezdana Mlakar M soseska
Ups, kako nerodno, le kaj si je moral misliti ...

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je na Facebooku delila pripetljaj, ki je neznanega moškega močno prestrašil.

"Priznam! Sinoči sta me Eva in Lan povabila v gruzijsko restavracijo na večerjo in bila sem takooo vesela! Smo praznovali za vse nazaj in vse naprej! Peljala sta onadva. Ustavili smo se še na bencinski črpalki, šla sem plačat in me je varnostnik ustavil : 'Oooo, Zvezdana, kaj pa zdaj, kje pa naj vas zdaj gledamo?' Bilo mi je nerodno, nisem imela časa klepetat z njim in sem se na hitrico opravičila. Stekla sem do avta, vehementno odprla vrata in se zavihtela vanj. V istem trenutku sem zagledala oči prestrašenega tujca, ki je zavpil: 'Ojjjj' Jaz sem čivknila: 'Jojjjj, oprostite!' Da, zmotila sem se in skoraj sedla v tuj avto, ki je bil podoben sinovemu. Moški v avtu se me je prestrašil, si lahko predstavljam kaj mu je šlo po glavi. Ampak sprednji sedež je bil prost. Nora in smešna situacija. Vse je bilo tako na hitro, da srčno upam, da gospod ne bo imel kakšnih travm, ha ha!  Se zdaj se smejimo in zabavamo, kako se zna zgoditi, da se kdaj odpeljem v neznano z neznanci. Bum, bam in se v trenutku znajdeš v absurdni situaciji, ker nič ne misliš. Ker sem v glavi že sedela v avtu z Evo in Lanom," je nerodno, a hkrati zabavno situacijo opisala Zvezdana. 

Po novem letu je Zvezdana na Facebooku objavila, da TV Slovenija ukinja njeno pogovorno oddajo Zvezdana, ki je med gledalci izjemno priljubljena. Obljubila pa je, da ne bo obupala in da bo oddajo delala tako ali drugače. Znano je, da so jo v preteklosti v svoje vrste vabile tudi druge televizije. Vsekakor pa se od televizijskega dela ne poslavlja. Že lansko leto je bila del priljubljene Planetove oddaje Kdo si ti? Zvezde pod masko in tudi v januarju se je mudila v Budimpešti, kjer Planet TV snema novo oddajo. 

 

Komentarjev 6
  • Avatar Annsialla27
    Annsialla27 23:43 09.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Elda_Salgado 12:08 09.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:08 09.februar 2022.

    Tale samooklicana zvezda je bolna . A res misli da mora vse objavit kar se ji zgodi? Čakam kdaj bo objavila fotografijo ko sedi na straniščni školjki in stooka ker je zaprta. Baba zmešana.

Sorodne novice