Magazin > VIP
36797 ogledov

Kate in William na tako ogaben način preverjata bodoče zaposlene

kate middleton Profimedia
V britanski kraljevi družini zaposlijo le tiste, ki opravijo ta zelo bizaren in celo neokusen preizkus.

V dokumentarnem filmu Sandringham: The Royals at Christmas so razkrili, kako ocenjujejo kandidate za delo v kraljevi družini. To je razkrila vodja kadrovske službe Tracey Waterman.

V prostor, v katerem poteka razgovor s kandidati, položijo mrtvo muho. A ne na zelo vidno mesto, tako da vidijo, kako pozoren in natančen je morebitni bodoči zaposleni. Kandidat, ki to opazi in muho tudi odstrani, naj bi s tem pokazal, kako dobro opazi podrobnosti, kar je ključna lastnost za delo v tako prestižnem okolju, kot je britanska kraljeva družina. Menda mrtvo muho položijo na preprogo ali celo v kamin. 

Če se boste kdaj prijavili za službo pri princesi Kate in princu Williamu, sedaj veste, na kaj morate biti pozorni. Sicer pa tudi člani kraljeve družine niso vedno pozorni na vsako podrobnost, tako se je Kate nedavno zgodil tale spodrsljaj, ki pa se je mnogim zdel celo zelo seksi. 

Valižanska princesa pa na dvoru menda ni tako priljubljena, kot se zdi. Dvorjani jo kličejo "Katie Keen". Z besedo "keen" (želeti si, biti navdušen) oddelek za odnose z javnostmi v medijih upravičuje njen manjši obseg dela, češ da se mora o določenih stvareh še podučiti (keen to learn, op. avt.). Avtor knjige Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival (Končnica: znotraj kraljeve družine in boj monarhije za preživetje) tudi pravi, da se bo Kate delu izogibala še najmanj deset let, saj je pri njej družina na prvem mestu. Kraljici je bila Kate všeč, ker je "vodljiva". Za razliko od trmaste Diane, pravi avtor knjige Omid Scobie, ki tudi trdi, da je bilo vsem takoj jasno, da je Meghan nova zvezda družine in da sta zakonca Cambridge v primerjavi s Harryjem in Meghan dolgočasna.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 15:31 02.december 2023.

    Žurnalovska tračarija, koga to briga!!Lepo prosim.

Sorodne novice