Magazin > VIP
7260 ogledov

Kralj Karel le poklical Harryja, to bo storil princ

kralj karel Profimedia
So s tem zakopali bojno sekiro?

Kralju Karlu so odkrili raka. Po navedbah palače ne gre za raka na prostati, zaradi katerega je bil kralj pred tem že operiran. Drugih podrobnosti niso izdali, kmalu pa k njemu iz ZDA prihaja na obisk mlajši sin. Princ Harry bo prišel iz Kalifornije v Veliko Britanijo, potem ko je izvedel, da je njegov oče, kralj Karel, zbolel za rakom.

Ker kralj ni želel, da princ Harry in princ William za njegovo stanje izvesta iz medijev, se je odločil, da bo svoja sinova o tem obvestil osebno. Čeprav sta z mlajšim, princem Harryjem, že leta v slabših odnosih, se je vseeno odločil, da ga pokliče in mu osebno pove, da so mu diagnosticirali raka. Kot poroča BBC, je princ govoril z očetom in se odločil, da se v naslednjih dneh iz ZDA vrne v Veliko Britanijo. V domovino bo, po navedbah britanskih medijev, odpotoval brez soproge in otrok. 

meghan markle, princ harry | Avtor: Profimedia Profimedia

Čeprav je bil kralj nedavno operiran zaradi povečane prostate, so iz palače sporočili, da ni šlo za raka na prostati. Več podrobnosti niso navedli. Kralj je včeraj že začel z "rednimi tretmaji". Iz Buckinghamske palače so sporočili, da kralj "ostaja povsem pozitiven glede njegovega zdravljenja in se veseli vrnitve k polnim javnim dolžnostim, ko bo to mogoče". Javne dolžnosti bo preložil, med njegovim zdravljenjem pa jih bodo prevzeli starejši družinski člani. Med njimi ne bo princese Kate, ki prav tako okreva po operaciji in se bo na delo vrnila po velikonočnih praznikih, tako kot tudi William, ki je zaradi ženinega zdravstvenega stanja odpovedal vse termine. Več o tem TUKAJ. 

 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 12:33 06.februar 2024.

    Ne vem ali so domači mediji plačani, da te trače objavljajo. Nisem prepričan, da ti dvorjani slovenceljne kakorkoli zanimajo.

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:02 06.februar 2024.

    On ni iz evrope,tako da

Sorodne novice