Magazin > VIP
80024 ogledov

Ne boste verjeli, koliko jima je RTVS plačala za vodenje Popevke

raiven, helena blagne Tjaša Barbo/RTV
To pa je presenečenje!

Konec tedna sta enega naših najbolj znanih pevskih festivalov Popevka vodili glasbenici Helena Blagne in Sara Briški Cirman, bolj znana pod umetniškim imenom Raiven. Obe pevki RTVS zadnje čase pogosto vključuje v svoje projekte, zato izbor televizije ni bil presenečenje, a v tej kombinaciji zagotovo dobrodošla osvežitev. 

Če pa ste mislili, da sta za vodenje prejeli vrtoglav honorar, ste se zmotili. Ravno obratno!  "Za vlogo voditeljice Popevke sta prejeli honorar, ki je v skladu s cenikom RTV Slovenija. Za predpriprave, štiri studijske vaje z nastopajočimi, orkestrom … ter vodenje oddaje v živo in pevski nastop sta prejeli vsaka po 750 € bruto," nam je odgovorila PR služba RTVS.

A denar ni vse, pravijo. In tudi tukaj je bilo tako, glasbenici sta na Popevki dobili ekskluzivno priložnost, ki bi je bil vesel marsikateri pevec ali pevka. Del programa je bila namreč predstavitev njune nove skladbe Ikona, ki je v celoti avtorsko delo Raiven. Več o tem projektu si preberite TUKAJ

Komentarjev 21
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 04:11 15.september 2023.

    Ne gledam TV kadar so na ekranu te zmaličene kreature v ženski osebi. Gledam samo normalne ljudi, kot so recimo moški na ekranu ( obriti, umiti, počesani ) in to je vse kar gledalec potrebuje videti...jaz ne prenašam vse te ...prikaži več plastike in fasade na ženskem obrazu, za bruhat so !

  • AMEX_No_Thanks 21:11 14.september 2023.

    To je 325€ na uro in to je danes za nekatere bizarno premalo?

  • Ender3 18:35 14.september 2023.

    Ne vem na kakšnih osnovah, merilih, normah..odločevalci izbirajo voditelje.

Sorodne novice