Magazin > VIP
72869 ogledov

Pahorjev sin tako okrcal Janšo in jih takoj dobil "po nosu"

luka pahor Instagram
Pravi politični Instagram "ravs" …

"Zdaj je na vas! Nevarnost covid-19 je še vedno tu, a odgovornost za vaše zdravje in zdravje vaših bližnjih je povsem v vaših rokah. Cepiva je dovolj. Ne stroka, ne EU, ne vlada ne morejo narediti nič več. Cepimo se! Ne potrebujemo novih omejitev, le odgovornost in solidarnost," je Janez Janša zapisal na Instagramu, njegovo objavo pa je komentiral tudi Luka Pečar Pahor, sin Boruta Pahorja in dobil kar 200 všečkov.

"Drži, a ne 'povsem', odgovornost in solidarnost je (še vedno) tudi na Vladi Republike Slovenije. Odgovornost je na vseh, seveda v razmerju do njihovih zadolžitev in zmožnosti. Delitev (političnega) tveganja se mi zdi pomembna, ne pa na način prenosa celotne odgovornosti (posledično tudi morebitne krivde) na posameznika," je Janši sporočil Luka Pahor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janez Janša (@jjansasds)

In čeprav se je veliko Instagram uporabnikov z njim strinjalo, pa jih je dobil tudi "po nosu", tako virtualno. Nace Panič, ki je svoj čas srce in posteljo grel naši igralki in modelu Inji Zalta, je Luki sporočil: "Dobro so te naučili mlatit prazno slamo z davkoplačevalskim kešom, ki si ga tvoj papy nikakor ne zasluži."

inja zalta, nace panič | Avtor: Kickstarter Kickstarter

Komentarjev 26
  • Zadnjica94 17:56 14.avgust 2021.

    V Titovi državi smo bili enotni. Toliko lepše je bilo. Vsi ki smo se borili nam je bilo lepo, vsi ki so navijal za nemce so pi vojni nasrkal. Zakaj te pravicnosti ni vec. Zakaj ni Tita ki je pazil ...prikaži več na nas, in odstranjeval izmecke? Oh lep casi

  • urban0 11:56 21.julij 2021.

    Janša tudi ti trošiš veliko davkoplačevavskega denarja in to za veliko neumnosti, ki jih trosiš in delaš tudi škodo slovenskemu narodu in krniš ugled naše države🥴

  • Avatar Leon
    Leon 08:17 17.julij 2021.

    Jabolko ne pade daleč od drevesa ..... predvsem , če je gnilo .

Sorodne novice