Magazin > VIP
11237 ogledov

Poročena znana Slovenka ves čas s fanti iz Joker Out, kaj se dogaja?

Karmen Meze Instagram
Namigovalo se je celo, da naj bi eden izmed fantov zapeljal poročeno mamico dveh fantkov.

Fantje iz skupine Joker Out so trenutno naši najbolj zaželeni glasbeniki, polnijo odre doma in v tujini, na njihov Evrovizijski nastop pa smo bili Slovenci izjemno ponosni. Na Instagramu imajo več kot 149 tisoč sledilcev, za kar je zaslužna tudi zelo znana domača podjetnica, ki skrbi za družabna omrežja skupine. Gre za Karmen Meze, ki jo poznamo iz oddaje Štartaj Slovenija, kjer sta s poslovno partnerko Nežo kupce obnorele s sladoledi La Popsi, ki so še danes velik prodajni hit. 

festival, castle, sziget, mladifest, umag, atp, jelena rozga, joker out, jet black diamonds, mrfy, glasba, festival | Avtor: Profimedia Profimedia

To, da so uspešno podjetnico Karmen in poročeno mamico dveh sinov vse pogosteje opažali ob fantih iz skupine Joker out, pa je sprožilo tudi namigovanja, da naj bi se nekdo iz skupine "spečal" s poročeno mlado mamico. A Karmen se tem govoricam le nasmiha. Za Žurnal24 je povedala, da je še vedno poročena in živi s soprogom, da pa skrbi za družbena omrežja skupine Joker Out, kar je tudi razlog, da je pogosto v njihovi družbi. "Govorice naj kar ostanejo govorice, nič ne bom komentirala," je še v smehu dodala lepa podjetnica, ki je tudi sama uspešna na Instagramu, kjer ima 11 tisoč sledilcev, zato ni nič čudnega, da so ji fantje iz skupine Joker out zaupali ta del posla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karmen Meze (@karmen_meze)

Komentarjev 4
  • Avatar MS
    MS 15:22 07.november 2023.

    Kmodri, Mogoče, ti je žena radodajka? Sam vprašam!

  • Soljatar 11:54 07.november 2023.

    težka podjetnica haha...

  • Kmodri 11:32 07.november 2023.

    Mogoče, da je radodajka? Sam vprašam!

Sorodne novice