Magazin > VIP
5690 ogledov

Pretresljiva izjava pevca o umorjeni Danki Ilić

Danka Ilic pronadjime.mup.gov.rs
"Dragi otrok, tega si nisi zaslužil. Samo hodil si, niti prve besede nisi rekel."

Po Mariji Šerifović, Slobi Radanoviću, Aleksandri Prijović, Milici Pavlović in številnih drugih zvezdnikih, je šokantno sporočilo delil tudi pevec Sloba Vasić, potem ko je izvedel, da je mala Danka Ilić umorjena. Vasić je tako kot drugi kolegi objavil pretresljivo sporočilo o umorjeni dveletni deklici, ki so jo iskali 10 dni.

"Dragi otrok, tega si nisi zaslužil. Ne bi smel biti tam in nikoli se ne bomo sprijaznili z dejstvom, da te ni več. Nekako sem ves čas trdno verjel, da se bomo vsi kot narod smejali nekaterim tatovom, ki so za zapahi, ti pa boš v objemu mame in očeta, kjer moraš biti! Samo hodila si, samo začela si se igrati, nedolžno in naivno, ne da bi se zavedala, da obstajajo POŠASTI, ki so ti vzele življenje! Sam ne verjamem, zato to pišem! Nisi uspela izreči niti svoje prve besede ... Solze so v očeh, že od tvojega izginotja, a zagotovo jih nikoli ne bo dovolj, da bi ubile takšno žalost! Naj ti bo večna slava, ljubezni sladka in nedolžna! SMRTNA KAZEN ZA POŠASTI! Združimo se! Ker dokler se ne zgodi, je lahko tega samo še več," je zapisal Vasić.

PREBERITE ŠE: Kakšen človek je zmožen tako okrutnega dejanja? To pravijo psihiatri. 

Tragična zgodba odmeva po celem svetu, po 10 dneh se je žal končala z najbolj črnim scenarijem. Včeraj zjutraj naj bi policisti med forenzično preiskavo avtomobilov našli sledove krvi. Na tej podlagi so prijeli dve osebi. Srbski Blic poroča, da naj bi bila zločina osumljena delavca Javnega komunalnega podjetja Vodovod iz Bora. Šlo naj bi za dva 50-letna moška, eden iz naselja Luka in enega iz naselja Zlot. Z vozilom fiat panda naj bi okoli 13.50 na ulici zbila dveletno deklico, ki je za posledicami trka umrla. Kot je znano, sta otroka po trku spravila v zadnji del avtomobila in - namesto da bi deklico odpeljala v najbližjo zdravstveno ustanovo ali poklicala reševalce in policijo - se domislili načrta, prikriti storjeno. Po policijski rekonstrukciji dogodka sta se odpeljala do smetišča na Starobanjski poti, kjer sta truplo deklice odvrgla.

Komentarjev 1
  • Pierre 13:50 05.april 2024.

    To ne spada v rumeni tisk, a ste nori?????

Sorodne novice