Magazin > VIP
35293 ogledov

Rekel, da gre na stranišče, a ušel z zmenka. Upravičeno?

Gostilna na Hrvaškem Profimedias
Kar naročala in naročala ...

EquanaB je na Tik Toku delila svojo izkušnjo z zmenkom, s katerega je fant pobegnil, tik preden je na mizo prišel račun. Video je postal pravi viralni hit. S fantom, ki ga je spoznala pred nekaj tedni, se je srečala v Fontaine's Oyster House v Atlanti, kjer ponujajo ducat ostrig za 15 dolarjev. Po prvem krožniku je naročila še tri. Do konca zmenka si je privoščila 48 ostrig in pri tem vsako posebej glasno srkala. "Ko je prišel četrti, me je gledal, kot da sem nora, vseeno mi je bilo," je povedala v viralnem videu. "Morala sem. Bilo je tako dobro."

48 ostrig je ni ustavilo, da bi naročila še glavno jed. Toda ko je prišel račun, ji je spremljevalec - za katerega je rekla, da je naročil le eno pijačo - rekel, da gre na stranišče, a se ni vrnil. Zato je račun, 184 dolarjev (174 evrov), poravnala sama. Video ima že več kot 5 milijonov ogledov, na spletu pa ljubiteljico ostrig kritizirajo predvsem zaradi nizke napitnine. Natakarjem je pustila le 15 dolarjev napitnine. V Ameriki je namreč pravilo, da napitnina znaša 20 odstotkov zneska računa. 

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound - EquanaB

Komentarjev 4
  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:26 22.oktober 2023.

    Najbrž se je na sekret fantu pred očmi prikazala slika kakšna bo čez 10 let, če se bo takole nažirala!?

  • wolfenstein 10:36 22.oktober 2023.

    Njen namen ni bil zmenek, ampak prenažiranje na tuj račun s hvalisanjem na spletu, kar je znan modus operandi črnskih butar onkraj luže. Ne vem pa, zakaj je to vredno članka pri nas?

  • Avatar karjola
    karjola 08:27 22.oktober 2023.

    Ja in v čem je problem. sej si je plačala kar je pojedla, a ne. Aja, pijačo mu je častila, to jo boli.

Sorodne novice