Magazin > VIP
37451 ogledov

Sarah Jessico Parker kritizirajo, ker se je odločila za naravno staranje

Sarah Jessica Parker
1/6
Instagram
Sarah Jessica Parker se spopada s kritikami na račun svojega videza.

Parkerjeva pravi, da so s soigralkami iz serije Seks v mestu, ki trenutno snemajo nadaljevanje And Just Like That prejele kar nekaj negativnih komentarjev glede tega, kako se starajo.

"Toliko sovražnega govora je okoli nas, ki se nikoli ne bi zgodil, če bi bile moški. Sivi lasje, sivi lasje, ali ima sive lase," je Parkerjeva komentirala za Vogue. "Sedim z Andyjem Cohenom, ki ima polno glavo sivih las in je enkraten. Zakaj je to dovoljeno njemu? Ne vem, kaj naj vam rečem, ljudje," je še povedala in s tem namignila, da se je moškim dovoljeno starati, ženskam pa ne.

Dodala je tudi, da so družbena omrežja situacijo še poslabšala. "Kot da ljudem ni všeč, da se dobro počutimo take, kot smo. Kot da bi skoraj uživali, če bi nas bolelo, kakšne smo danes. Ne glede na to, da smo se same odločile, da se bomo starale naravno in da ne bomo videti popolno. Vem, kako sem videti, in nimam izbire. Kaj bom naredila? Se nehala starati? Izginila," je še povedala o svoji odločitvi za staranje brez lepotnih popravkov. 


 

Komentarjev 4
  • ilija 16:02 10.november 2021.

    Bravo edino pravilno

  • Avatar jate
    jate 14:11 10.november 2021.

    upam da bo to gesto ponesla v svet in da se bo čim več ljudi odločilo za naravno staranje še posebno tisti ,ki so za zeleno zdravo podnebje,pa za proti plastiki ,pa vegani in razne joge tantre itd..če se že ...prikaži več gredo za zdrav stil življenja pa naj opustijo plastiko tudi na sebi

  • peter992 12:34 10.november 2021.

    Edina pametna.

Sorodne novice