Magazin > VIP
89459 ogledov

Saša Dončić o izjavi bivše žene: "Na tak nivo se jaz ne bom spuščal"

Saša Dončić
Je Saša Dončić, kot poročajo nekateri mediji, res užaljen, ker sinovega nabora za ligo NBA ni spremljal v živo?

"Naj pišejo, kar želijo. Vprašajte tiste, ki to pišejo, če to drži. Jaz osebnih in družinskih stvari nikoli nisem komentiral in jih tudi ne bom. Lahko pa povem, da sem glede nabora zelo vesel in srečen za Luko. Dallas se mi zdi zanj najboljša opcija. Eno leto se bo lahko uvajal, klub ima izkušnje z evropskimi igralci, trener je super, meni osebno se zdi to trenutno za Luko najboljši klub," je Saša Dončić, nekdanji košarkar in oče našega trenutno najbolj popularnega košarkarja Luka Dončića, komentiral govorice, da je menda žalosten, ker ga na naboru za ligo NBA ni bilo ob sinu. 

luka dončić Šokiral Šport Dončić verjame, da je Zemlja ploščata

Saša je še zaupal, da kolikor mu čas dopušča, spremlja vse Lukove tekme, kljub temu da ima polne roke dela tudi s 16-mesečno hčerkico. Na vprašanje, ali malčica že kaže kaj športnega talenta, nam je hudomušno pripomnil: "Da, začela je delati prve korake." Na vprašanje, ali je Luka mlajšo polsestro že spoznal, ni želel odgovoriti. 

Sicer po besedah Mirjam Poterbin, Sašove bivše žene in Lukove mame, Dončić menda že od ločitve pri Lukovi vzgoji ni imel veliko prstov vmes, saj nam je Mirjam pred kratkim povedala, da sina že od ločitve naprej vzgaja sama. In kaj na to pravi Saša? "To je njena pravica, da pove, kar želi. Mislim pa, da imamo vsi svojo zgodbo. Vprašajte kakšno tretjo osebo, kako je bilo, jaz se na tak nivo ne bom spuščal," je vse, kar je še izdal o svoji družini. 

luka dončić Magazin Luka Dončić: Tako je potrdil, da je v zvezi
Komentarjev 6
  • Majazmaja 10:08 17.julij 2018.

    Javna skrivnost je, da sta se ločila, ker jo je na veliko in nekaj let varal. Po ločitvi jo je tako grdo blatil v javnosti, da je izvedel tudi sin in mu hudo zameril. Odnose sta spravila na nek vljudni ...prikaži več nivo šele v zadnjih treh, štirih letih. Na vljudni nivo, ne na družinski nivo. Ga. Potrebin je bila zelo dobra mama - zelo dobro je vzgojila sina, za g. Dončiča pa ne moremo reči, da je bil dober oče.

  • Tadej 21:25 12.julij 2018.

    Ja katera lepa zenska pa ni mahjena na denar.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 13:36 12.julij 2018.

    Dončićeva baba je bila že prej keš in pleh pička!

Sorodne novice