Magazin > VIP
39222 ogledov

Skoraj neprepoznaven: Tako je Ashton Kutcher videti po hudi bolezni

Ashton Kutcher
1/6
Profimedia
Ni vedel, ali bo sploh še videl, slišal in hodil.

Ashton Kutcher je te dni prvič spregovoril o zdravstveni motnji, zaradi katere ni mogel slišati, videti ali hoditi. V prihajajoči epizodi serije Running Wild with Bear Grylls: The Challenge ja Aston namreč spregovoril o redki avtoimunski bolezni, ki ga je ohromila ter vzela sluh in vid. 

"Pred dvema letoma sem dobil zelo čudno obliko vaskulitisa, zaradi katere nisem videl, nisem slišal in sem postal hrom," je povedal 44-letni igralec. Potreboval je približno kar leto dni, da se je stanje popravilo ter je lahko ponovno videl, slišal in hodil. Vaskulitis je redka avtoimunska bolezen s številnimi različicami, ki lahko povzroči vnetje krvnih žil, omejuje pretok krvi in ​​pri nekaterih vodi do poškodb organov in tkiv.

Ta teden pa je bil tudi gost priljubljene ameriške oddaje Jimmy Kimmel Live in v javnost so pricurljale prve fotografije po okrevanju. Ashton je vidno shujšan in spremenjen, bolezen ga je resnično dotolkla, a na srečo se počasi vrača na stare tirnice. 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 09:35 19.avgust 2022.

    In ženske bodo še vedno vzdihovale za njim, ker ne gre za videz pač pa za zvezdništvo, nedosegljivost, vpliv, razpoznavnost,... Zgleda kot en čičko, bolezen gor ali dol.

  • Rockytansky 03:12 19.avgust 2022.

    Oh Wait! Očitno rek Omen Est Nomen dejansko drži! Namreč, z dvema klikoma bi lahko ugotovil, da mu je diagnoza bila postavljena PRED cepljenjem. Ni kaj, papak bo pač vedno zgolj in samo papak.

  • papak 13:41 13.avgust 2022.

    Še dobro da je bil cepljen, če ne bi... oh wait.

Sorodne novice