Magazin > VIP
35080 ogledov

Stojan Auer se vrača z legendarnim šovom Poglej in zadeni!

Stojan Auer Mediaspeed.net
Šov bo ponovno zaživel konec novembra.

Poglej in zadeni je bila slovenska razvedrilna televizijska oddaja, ki se je med letoma 1991 in 1996 predvajala na drugem programu TV Slovenija. Njen ustvarjalec in voditelj je bil Stojan Auer, ki je takrat v Slovenijo pripeljal tudi številne svetovne zvezdnike, ko so Justin Timberlake, Backstreet Boys, The Kelly Family in La Toya Jackson

Auer bo 24. 11. 2023 v Festivalni dvorani Lent poustvaril slavo nekdanjega šova, z njim bodo nekdanji ustvarjalci oddaje, igralci, zvezdniki, čarovniki ter tuji in domači glasbeni gostje. Auer je že potrdil prihod Magic Affair, Vanne (ET), Seada Memiča Vajte, Davorja Radolfija & Ritmo Loco, med domačimi zvezdnik pa bodo občinstvo zabavali Jan Plestenjak, Alfi Nipič, Power Dancers, čarodej Danijel Gorjup in verjetno še mnogi drugi, ki so voditelju delali družbo v 90., saj na Facebooku vsak dan objavi novega glasbenega gosta.

Na družbenem omrežju je tudi sporočil, da je za njimi prvi redakcijski sestanek, na katerem so bili prisotni nekdanji sodelavci: Milan Lončina, Ilija Jovanovič, Petar Radovic , Jaka Rozman, Maja Pristovnik, Robi Kovačič, Zdene Višnič, Dragica Petrovič, Danijel Gorjup , Branka Breznik , Sandra Auer, Ferdo Cobl.  

Šov bo z njim tako soustvarila tudi hčerka Sandra, ki jo poznamo iz Big Brotherja slavnih. Za Žurnal24 je povedala, ba do šov ponovno zruženje ustvarjalcev in oboževalcev legendarne oddaje in vesela je, da jih je toliko pripravljeno sodelovati. Šov bo tudi posnet in sicer v dveh oddajah. Dogajanje na odru in v dvorani bo vodil Stojan, drugo oddajo iz zakulisja, kjer bodo potekali intervjuji z nastopajočimi in ustvarjalci, pa bo vodila Sandra. Kje bosta predvajani, za zdaj še ni znano. "Vesela sem, da sem del te ekipe. Morda pa je to šele začetek in bo naslednja postaja Stožice," je za Žurnal24 povedala Sandra. 

Komentarjev 13
  • Kmodri 22:37 08.oktober 2023.

    Pravilni naslov bi bil: Poglej in se zadeni!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:18 08.oktober 2023.

    OMB in v občinstvu bodo sedeli ta najbolj zarukani kmetavzarji iz vse Slovenije.

  • Kmodri 17:11 08.oktober 2023.

    Vse za keš!

Sorodne novice