Magazin > VIP
21643 ogledov

To bo Zvezdana Mlakar naredila s svojo legendarno oddajo

Zvezdana Mlakar Saša Despot

Igralki in voditeljici Zvezdani Mlakar so z novim letom na TV Slovenija ukinili oddajo Zvezdana, a Mlakarjeva že kuje načrte za nove podvige. Z urednikom Rokom Smolejem bosta namreč realizirala idejo, ki se jima je porajala že nekaj časa in poskrbela, da pogovori z gosti ne bodo šli v pozabo. 

"Šele zdaj z distance vidim, kako dobre oddaje so to bile, pa ne zaradi mene, ampak vseh modrosti, ki so jih z nami delili naši gosti in, ki so tisto, kar v življenju zares šteje. O knjigi razmišljava že dolgo časa, nekaj sva se celo pogovarjala z Mladinsko knjigo, a trenutno založnika še nimava, imava pa koncept. To bo knjiga, ki jo boš lahko imel na nočni omarici, ker so pogovori tako praktični, polni modrosti iz intervjujev naših gostov v oddaji Zvezdana. Rok bo izbral, kaj bova izpostavila, dodala pa bova tudi pogovore iz zakulisja in moje občutke," je za zurnal24.si zaupala Zvezdana. 

Mlakarjeva pa ne počiva, poleg knjige o oddaji piše tudi nekakšno avtobiografijo o najbolj pomembnih zgodbah in ljudeh, ki so ji prečkali življenje. Uri se tudi za učiteljico kudalili joge, s sinom Majem snemata podcast Akt, v Cankarjevem domu pa pripravlja odmevne dogodke. 

Komentarjev 9
  • a9e68efe34e5be05967171b921c868fb1defe8c4 11:49 06.marec 2022.

    Te stare babice so vse z minđo napredovale... .

  • dzony006 10:54 06.marec 2022.

    za IIuckyss - Pa saj ne morem verjet. Odprl sem na treh mestih Internet, pa so povsod tvoji komentarji. Nisi samo " žnidar", "zidar", avtomehanik" medicinec", seveda "strokovnjak za Covid", ampak tudi strokovna oseba za komentiranje veliko različnih področij. Verjamem ...prikaži večm da težko živiš, ko moraš spremljat toliko gradiva, in komentirat. Povsod se pojavljaš, včasih smo rekli: Strah me je odpreti svinjsko pašteto, če ni tudi tam. Lepo nedeljo želim

  • Peggy_Reyes 09:43 06.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice