Magazin > VIP
145544 ogledov

To je na vprašanje, ali se je razšel z Moniko Jelinčič, odgovoril Rok Miklič

Monika Jelinčič Saša Despot
Konec ljubezni?

Že lani avgusta smo poročali, da naj bi se vroča ljubezen med Moniko Zupanc, bivšo ženo Zmaga Jelinčiča, in njenim partnerjem Rokom Mikličem, zaradi katerega je leta 2019 zapustila soproga, ohladila. "On je malo specifičen, imata vzpone in padce. Monika se je že dvakrat izselila, enkrat k staršem, drugič k prijateljici, a nato vedno pride do opravičevanj in se vrne k njemu. Žalostno je, a dokler sama ne bo udarila po mizi, bo to verjetno tako," je avgusta 2022 za Žurnal24 povedal vir, ki mu je te informacije razkrila Monika. Več o tem TUKAJ.

Več kot leto dni po teh govoricah pa Slovenske novice poročajo, da naj bi bilo zveze med Rokom in Moniko res konec in da naj bi se ona preselila nazaj k staršem v Podplat. Za komentar smo poklicali Mikliča, ki pravi, da zadeve ne bo komentiral.

monika jelinčič | Avtor: Instagram Instagram

Naj spomnimo, da sta šla Monika in Rok leta 2019 za njuno ljubezen čez trnje. Monika se je zelo javno razšla z Zmagom, med ločitveno vojno pa ji je na sodišču vseskozi ob strani stal Rok. Ni skrivala, da zakon prekinja tudi zaradi nove ljubezni, čeprav se je razhod vlekel že nekaj časa. Kot je Zmago leta 2019 povedal na sodišču, se je njun zakon začel krhati ob koncu leta 2017. Takrat naj bi ga Monika začela zavračati, menda se je ni smel več niti dotakniti. Jelinčič predvideva, da je takrat začela afero z Rokom Mikličem. Povedal je, da je za božič 2017 Monika z njim in padalskimi kolegi odpotovala v Španijo. Ker ji je Zmago rekel, da tako ne bo šlo in da želi, da je družina za praznike skupaj, je božič 2018 res preživela z njim in hčerkama, a je odpotovala za novo leto. Več o tem TUKAJ.

monika jelinčič | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 13
  • Grof 19:35 14.november 2023.

    Za Moniko je važno samo, da ne gre po poti Nataše Sukić,

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:51 07.november 2023.

    Prvo enega straga egocentričnega kretena, potem mlajšega, nalovdanega mulca, ona pa že rahlo ofucana. Mogoče bo zdaj spet zmago dober.

  • spijun 18:07 07.november 2023.

    Ta mora biti žleht, ko sam hudič.

Sorodne novice