Magazin > VIP
17581 ogledov

Znana Slovenka pravi, da je doživela čudež, ji verjamete?

Eva Centrih instagram
Ne boste verjeli, čemu je bila priča.

Evo Centrih in Luko Radakovića - Raleta smo prejšnje leto lahko spremljali v resničnostnem šovu Super par, v katerem jima je v superfinalu za las ušla zmaga. Julija je Evo povsem navdušil New York in svojim sledilcem je povedala, da bi lahko tam živela, saj v tujini postane še bolj ustvarjalna. 

Tokrat pa si je parček za oddih izbral sanjsko Tajsko, ki je Evo navdušila predvsem po mirnosti Azijcev, ki živijo v danem trenutku, so prijazni in nasmejani. To je primerjala z našim tempom življenja, ki je hiter, ves čas se nam mudi in v splošnem smo zelo izpostavljeni stresu in tudi na meji izgorelosti.

Eva je po potovanju sledilcem odgovarjala na vprašanja in nekdo jo je vprašal o izkušnji z Budo, ki jo je omenila na storyjih. Povedala je: “Cele zgodbe ne morem deliti, ker bi potrebovala vsaj 10 storyjev, da bi v celoti opisala svojo izkušnjo, ki je hkrati tudi izjemno osebna. Zgodila se je ena situacija v Bangkoku, v bližini templjev oz. tik zraven velike, 64 m visoke Bude. In kakšne 5 ur po tem ko sem jo videla, se mi je dobesedno odprlo tretje oko. Izkušnja je bila neverjetna, dobila sem takšna sporočila in zmožna sem bila videti vse, kar prej nisem bila nikoli. Vem, da je to neverjetno. Ker pred leti tudi jaz ne bi verjela čemu takemu. Ampak prisežem, da je vse res in resnično.”

Eva Centrih | Avtor: instagram instagram

Ji verjamete? Je to povezano s tem, da študira astrologijo?

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:54 13.februar 2024.

    Prepričan sem, da bi se največji čudež zgodil, če nam Žurnal tega ne bi razkril!

  • Boris 20:00 12.februar 2024.

    Ikakupk

  • Kmodri_ 18:57 12.februar 2024.

    Mater vola - s čim se zadeva? Sam vprašam...

Sorodne novice