Magazin > VIP
8469 ogledov

Ajda in Luka (Super par) sporočila veselo novico

luka, ajda, super par POP TV
Nov korak v njuni zvezi.

V šovu Super par sta bila med uspešnejšimi pari tudi Ajda Špacapan in Luka Korenčič, ki sta dajala vtis skladnega in zaljubljenega para, čeprav takrat še nista bila tako dolgo skupaj. Očitno pa se njuna ljubezen le še nadgrajuje, saj je Ajda te dni na instagramu sporočila, da sta "od danes uradno na istem naslovu." Paru za ta velik korak v zvezi čestitamo.

Videti pa je, da sta danes še bolj povezana kot v času šova, tako lep zapis je Ajda poleti namreč namenila njuni ljubezni. "Ma, bi se reklo, da se spodobi vsake toliko časa povedati nekaj o ljubezni. Ma, ne ker se spodobi, ampak ker se čuti! Ljubezen te prime in te ne spusti. Četudi misliš, da je ni, ona v tebi tli. Ljubezen ni kot čokoladna razvada, ampak je kot promenada. Taka po kateri vztrajaš, tudi ko je težko in se srce boji … Pa vendar ja na koncu te promenade nagrada, boljša kot čokolada! Klin se s klinom zbija in ljubezen se z ljubeznijo množi. … Ljubezen si ti," je zapisala ob prelepi fotografiji z Lukom in njuno psičko. Fotografijo si lahko ogledate TUKAJ. 

Če ste Ajdo radi spremljali že v šovu, pa se boste razveselili novice, da s prijateljicami že nekaj časa ustvarja podkast Volkulje. "Neža, Tanita in Ajda smo Volkulje. Smo ustvarjalke, ki smo se skozi leta kalile v različnih umetniških projektih in zvrsteh. Ob tem smo vedno znova prepoznale, da umetniški izraz ni zgolj estetski, ampak tudi zdravilen in povezovalen. Pot Volkulj se je začela v jeseni 2020, ko smo se začele srečevati z namenom raziskovanja lastnega glasu. Naša skupna pot se je začela z dolgimi in globokimi pogovori, skozi katere smo predvsem začutile, da nismo same. Da v sebi nosimo modrosti, za katere se nam morda zdi, da nimajo velikega pomena, a za nekoga drugega so lahko ključ do novih uvidov, podpora ali usmeritev, ki jo v danem trenutku najbolj potrebuje. Zato smo se odločile, da o različnih temah spregovorimo javno, same ali z gosti, ki nas tako ali drugače navdihujejo," so v opisu svojega podkasta zapisala na Youtubu. 

Komentarjev 1
  • Ender3 11:06 12.oktober 2023.

    In koga se tiče ta novica. Beden je ta žurnalizem.

Sorodne novice