Oglaševanje
6 ogledov

Prijavilo se vas je skoraj 190

ženska, obraz Shutterstock
Prijave na nagradno tekmovanje Preobrazba, v katerem zmagovalcu Žurnal24 v sodelovanju s Polikliniko Bagatin podarja lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov, so zaključene.

Komisijo pri izboru 15 polfinalistov čaka težko delo, saj smo prejeli skoraj 190 prijav. Med prijavljenimi prevladujejo mlade mamice, prijavilo pa se je tudi kar nekaj starejših žensk, ki so si zaželele mladostnejšega videza, in nekaj moških, ki bi na sebi najraje popravili nos. Če ste se prijavili tudi vi, v četrtek ne spreglejte seznama 15 polfinalistov.

Izberite svojega zmagovalca

Med 15 polfinalisti bodo kirurgi Poliklinike Bagatin izbrali pet finalistov, med katerimi boste vi, naši bralci, s pomočjo nagradnega SMS-glasovanja izbrali nagrajenca, ki si bo lahko izbral lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov. Glasovanje bo potekalo od 2. do 10. novembra. Vsi, ki boste glasovali za svojega favorita, se boste z oddanim SMS-sporočilom potegovali za glavno nagrado TV LG, drugo nagrado hišni kino znamke Philips in tri praktične nagrade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice