Šport
467 ogledov

Bobinac obsodil Vujovićev izpad

Veselin Vujović Franjo Bobinac Profimedia
Besede slovenskega rokometnega selektorja so dvignile veliko prahu.

Predsednik rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac je obsodil izpad slovenskega selektorja Veselina Vujovića na nedavni tekmi lige Seha med njegovim Zagrebom in beloruskim Brest Meškovom, so danes sporočili z RZS, kjer dodajajo, da izjavo ocenjujejo kot absolutno nesprejemljivo.

Veselin Vujović Veliki škandal Šport Vujović znorel nad Slovencem: "Umri! Je*em ti življenje! Umri že enkrat!"

"Način komuniciranja slovenskega selektorja Veselina Vujovića obsojam. Čeprav je morda šlo za poskus vzpodbuditve ekipe, se je vse skupaj izrazilo kot velika nemoč, nazadnje pa spremenilo v nespodobno in neprimerno izjavo. Vsakdo lahko ima svoj značaj in cilj. Morda imajo podoben način komuniciranja tudi nekateri ostali veliki trenerji, vendar sam tega nikakor ne odobravam. Menim, da je šport, tudi tisti vrhunski, ne le tekmovanje, temveč tudi zgled in vzgoja mladih v zrele osebnosti. Kot sem že dejal, izjavo selektorja Vujovića obsojam in jo označujem za absolutno nesprejemljivo. Pri meni ima zaradi tega visoko dvignjen rumeni karton," so Bobinca povzeli na zvezi.

Mediji so v preteklih dneh poročali, da se je Vujović na omenjeni tekmi med odmorom hudo znesel nad slovenskim igralcem Aleksom Vlahom. "Umri," je vpil slovenski selektor in zraven preklinjal. "Umri že enkrat, da te ne vidim več," je nato nadaljeval.

Nad besedami Veselina Vujovića je ogorčen tudi dolgoletni reprezentant Miha Žvižej, ki je na Twitterju zapisal: "Kdo se tako pogovarja s človekom? In vi mu pravite legenda?" je zapisal. Vujović se zaradi izpada še ni odzval.

Matic Grošelj Intervju Šport "Ko sem o tem bral na internetu, sem bil ves prestrašen"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.