Šport
330 ogledov

Slovenka in Hrvatica pokleknili v finalu

Ashleigh Barty Storm Sanders Andreja Klepač Darija Jurak Adelaide Profimedia
V Avstraliji se je končalo nekaj teniških turnirjev, ki služijo kot uvod v prvi grand slam sezone.

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je v finalu dvojic na turnirju serije WTA v avstralskem mestu Adelaide skupaj s Hrvatico Darijo Jurak morala priznati premoč Avstralski navezi Ashleigh Barty in Storm Sanders. Domačinki sta slavili po 64 minutah igre s 6:1 in 6:4.

Tretji nosilki v prvem nizu nista ponudili veliko odpora, edino igro sta osvojili pri izidu 1:3. V drugem nizu pa sta na svoj servis oddali tretjo igro in nista našli več poti do izenačenja proti razigranima domačinkama.

Za Bartyjevo, sicer prvo igralko sveta med posameznicami, je to drugi naslov na turnirju v Adelaide danes. V finalu posameznic je pred tem za svoj 14. naslov na turnirjih serije WTA s 6:3 in 6:2 premagala Kazahstanko Jeleno Ribakino.

Novak Đoković navijači Usodni ponedeljek Šport Tako so Avstralci hoteli nagajati Đokoviću, sodnik rekel ne

Francoz Gaël Monfils je zmagovalec teniškega turnirja ATP v Adelaide z nagradnim skladom 521.000 ameriških dolarjev. Prvi nosilec je v finalu premagal drugopostavljenega Rusa Karena Hačanova s 6:4, 6:4.

Španec Rafael Nadal je zmagovalec teniškega turnirja ATP v Melbournu z nagradnim skladom 521.000 dolarjev. Prvi nosilec in šesti igralec sveta je v finalu premagal Američana Maxima Cressyja, 112. z lestvice ATP, s 7:6(6), 6:3.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice