Šport > Kolesarstvo
5040 ogledov

Avto zapeljal proti Pogačarju, ta hladen kot 'špricer'

Tadej Pogačar Profimedia
Tudi po dirki je lahko nevarno.

Kolesarji se med dirkami pogosto znajdejo v težkih situacijah, prihaja do grdih padcev, a tudi po preizkušnjah je včasih lahko dokaj nevarno. To je na svoji koži po cestni dirki evropskega prvenstva občutil tudi dvakratni zmagovalec Toura Tadej Pogačar.

Ta je po koncu težkega tekmovalnega dneva odgovarjal na vprašanja slovenskih novinarjev, ko je proti njemu vzratno zapeljalo vozilo. To je ustavilo šele ob opozorilnih klicih.

Pogačar, v nevarnost je blo predvsem njegovo kolo, je odreagiral povsem mirno. Premaknil je svojega cenovno verjetno precej vrednega 'jeklenega konjička' in mirno nadaljeval pogovor s sedmo silo. Posnetek je na socialnih omrežjh delil športni novinar Radia Slovenije Igor Tominec. 

Primož Roglič SP Šport Roglič ne bo nastopil na kronometru, danes odločitev o cestni dirki Tadej Pogačar EP Šport Pogi 14 sekund zaostal za bronom
Tadej Pogačar | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice