Šport > Kolesarstvo
3394 ogledov

Noro, kaj je kolesarski as po bližnjem srečanju s smrtjo sporočil iz bolnišnice

Sonny Colbrelli Profimedia
Colbrelli že vsega dan za tem, ko so ga morali oživljati, razmišlja o vrnitvi.

Italijanski kolesar Sonny Colbrelli, ki se je v ponedeljek po drugem mestu v uvodni etapi dirke po Kataloniji zgrudil ter so ga po oživljanju peljali bolnišnico, je za Gazzeto dello Sport povedal, da se ne spomni veliko, da pa že razmišlja o tem, kdaj se bo lahko vrnil med aktivne tekmovalce.

"V bolnišnici sem, počivam, spomnim pa se ne ničesar ... Vem le, da sem prevozil ciljno črto, dobil vodo in se zgrudil. Potem pa je vse prazno, zbudil sem se v bolnišnici. Zdaj sem na opazovanju. Bilo je prisotnega precej strahu, a zdaj že razmišljam, kdaj se bom lahko vrnil na kolo," je dejal Colbrelli.

Sonny Colbrelli Drama v cilju Šport Kolesarski as obležal, potrebna je bila masaža srca

Italijan, sicer moštveni kolega Slovencev Mateja Mohoriča, Domna Novaka in Jana Tratnika (ti v Kataloniji ne tekmujejo), je imel nekaj zdravstvenih težav v zadnjem času, na dirki Pariz - Nica je odstopil zaradi bronhitisa, prav tako pa ni nastopil na sobotni preizkušnji Milano - San Remo.

Na 101. katalonski pentlji bo danes na sporedu druga, 202,4 kilometra dolga etapa med L'Escalo in Perpignanom. Po prvi od sedmih etap vodi Avstralec Michael Matthews.

Sonny Colbrelli Očividec Šport To se je dogajalo po Colbrellijevem prihodu v cilj
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice