Šport > Kolesarstvo
5681 ogledov

To je trenutek, ko se je Roglič znašel na tleh

Primož Roglič Youtube
Primož Roglič je imel znova precej smole.

Primož Roglič je v bolečinah končal tretjo etapo dirke po Baskiji. Slovenski kolesarski zvezdnik je sicer obdržal rumeno majico vodilnega, v cilj je prišel s skupino, ki se je v sprintu pomerila za zmago, a je po koncu etape moral na zdravniški pregled. Slabih 40 kilometrov pred ciljem je namreč grdo padel ob visoki hitrosti.

Na spletu se je zdaj pojavil posnetek gledalca, ki je bil na mestu Zasavčevega padca. Kapetan ekipe Bora-hansgroje je padel pred zahtevnim levim ovinkom, kar nekaj časa drsel po asfaltni podlagi, nato pa obsedel ob cesti. 

Primož Roglič | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 3
  • Idioti 13:21 04.april 2024.

    No sedaj sem pa videl daleč v ozadju , tudi košenje Rogle od strani tega, ki je padel pred kamero . On ga je tudi sklatil . Samo daleč od tega , da se vidi vzrok padca in padec v prvem kadru .

  • Idioti 09:32 04.april 2024.

    TEMU ki je dal minus ! Na posnetku gledalca ni padel Rogla , ampak modri dres briga me katere ekipe , Rogla je v RUMENEM . Zopet laž . In zakaj si mi dal minus ?

  • Idioti 20:36 03.april 2024.

    S ČEM VI ZAJEBAVATE BRALCE !!! Eurosport nima posnetka , vi se pa hvalite z : trenutkom padca Rogliča !!!!!! Vi ste navadni LAŽNIVCI , NAGRAVŽNI LAŽNIVCI !!!

Sorodne novice