Šport > Košarka
1700 ogledov

Čančar s 100-odstotnim metom izkoristil svojo priložnost

Vlatko Čančar Profimedia
Čančar je v petih minutah zadel oba meta iz igre.

Slovenski košarkar Vlatko Čančar je ob zmagi svojega moštva Denver Nuggets na pripravljalni tekmi pred začetkom sezone lige NBA dosegel pet točk v nekaj več kot petih minutah. Denver je bil boljši od Portland Trail Blazers s 126:95. Ponoči sta prvič na parket stopila tudi zvezdnika Los Angeles Lakers, LeBron James in Anthony Davis.

Prvaki najmočnejšega košarkarskega tekmovanja na svetu iz mesta angelov so v tesnem obračunu ugnali Phoenix Suns s 112:107. Najbolj učinkovit je bil Kyle Kuzma s 23 točkami, James (11 točk) in Davis (10 točk) pa sta v prvem nastopu po osvojitvi naslova v oktobru odigrala le 15 oz. 18 minut.

Še manj, pet minut in 34 sekund, je ob drugem nastopu v pripravljalnem obdobju dobil Čančar. Zadel je oba meta iz igre, od tega eno trojko, dodal pa je še dva skoka ob visoki zmagi svojega moštva. Največ točk je proti Portlandu prispeval Paul Millsap (18).

Danes sta bili odigrani še dve pripravljalni tekmi. New York Knicks so bili v domači dvorani boljši od Cleveland Cavaliers s 100:93, Chicago Bulls pa so presenetili Oklahomo s 124:103.

Dallas Luke Dončića bo zadnjo pripravljalno srečanje odigral v noči na petek proti Minnesoti, Goran Dragić pa bo z Miami Heat naslednjič dejaven dan kasneje proti Toronto Raptors. Čančarjev Denver se bo znova pomeril proti Portlandu v soboto.

Komentarjev 2
  • Avatar Kenneth_Taylor
    Kenneth_Taylor 11:53 17.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na d0mu zaslužim 139 USD na ur0 0d d0ma. zaslužim 25 tis0č d0larjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • sepdesupp 10:36 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

Sorodne novice