Šport > Košarka
2781 ogledov

Košarkar Olimpije navdušil na poletni ligi

Karlo Matković Cedevita Olimpija/Filip Barbalić/alesfevzer.com
Hrvaški center je pokazal dobre predstave.

Center Cedevite Olimpije Karlo Matković je ponoči po srednjeevropskem času zaigral v dresu moštva New Orleans Pelicansa, s soigralci pa je na poletni ligi NBA z 82:73 premagal zasedbo Phoenixa. hrvaški reprezentant je zbral 13 točk, pet skokov, tri blokade ter po eno asistenco in ukradeno žogo.

Matković je na vseh dosedanjih treh tekmah v Las Vegasu začel v prvi peterki Pelikanov, na parketu pa je tokrat prebil nkeaj več kot 20 minut. Za dve točki je iz igre metal 4/7, zadel pa je tudi pet od šestih prostih metov.

Matkovića so Pelicans lani izbrali kot 52. na naboru, 22-letnik pa je nato sezono prebil v dresu Olimpije. V Ljubljani naj bi se zadržal še eno leto.

"To leto bo nastopal v poletni ligi, vendar menim, da še ne bo podpisal pogodbe. Pričakujem, da bo to naredil naslednjo sezono," je za Index.hr tako pred časom izjavil njegov zastopnik Miško Ražnatović.

  dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice